Ajungem Mari

Aleargă pentru viitorul copiilor din centre plasament!

 

Susține educația și ajută-i să Ajungă MARI, oameni responsabili și independenți.

 

Programul educațional Ajungem MARI al Asociației Lindenfeld sprijină peste 2000 de copii și tineri din din centrele de plasament din București și 25 de județe să învețe cu plăcere, să capete încredere în ei, să își formeze abilități și să descopere ce le place, ce pot și ce vor să facă mai departe.

 

1.300 de voluntari din București și din alte 25 de județe îi vizitează săptămânal pe copii în centre, devenind pentru ei prieteni, profesori și modele.

Voluntarii susțin cursuri și ateliere interactive, îi însoțesc pe copii la ieșiri și excursii, la diverse locuri de muncă, iar pe cei talentați la cursuri vocaționale. Copiii mai participa la tabere de dezvoltare personală, ateliere de educație pentru sănătate și sedințe de logopedie.

Costul pentru un an de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei. Fiecare înscriere ne ajută să sprijinim copiii pe termen lung și să le oferim mai multă bucurie! Așa că îți mulțumim din suflet dacă alergi pentru cauza noastră!

Implică-te mai mult și devino fundraiser Galantom!

Dacă vrei să te provocăm să strângi fonduri pentru ca 1, 2, 3 sau mai mulți copii să se bucure de UN AN de EDUCAȚIE interactivă!

Pentru a deveni fundraiser pe platforma Galantom, te rugăm să completezi formularul de înscriere aici – http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/ (taxa de participare în competiție se achită separat pe www.bucharest-marathon.com)

Pentru mai multe detalii despre voluntariat și programul Ajungem MARI, te așteptăm pe site-ul nostru www.ajungemmari.ro, iar pe Facebook Ajungem MARI povestim în fiecare zi despre experiențele minunate pe care le oferim copiilor cu ajutorul vostru!

Mulțumim din suflet în numele copiilor!

Newsletter