Alina Chivulescu e sprijinita in actiunile caritabile de fiul ei

Fanii Alinei Chivulescu, frumoasa actrita care interpreteaza rolul nevestei primarului din „Las Fierbinti”, o vor putea vedea, pe data de 5 octombrie, intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Actrita va face parte din „Team Hope”, proiectul caritabil al „Hope and Homes for Children Romania” si va alerga la Maratonul Bucuresti, la Cursa Populara, pentru a acorda o sansa celor peste 8000 de copii institutionalizati din Romania.

„Este, cred, un minim efort in a reaminti oamenilor despre faptul ca fiecare dintre noi poate fi parte din drumul unui copil către o familie. Hope and Homes for Children Romania e o organizație care ne-a arătat ca se poate”, spune Alina Chivulescu.

alina chivulescu

Actrita s-a inscris la Cursa Populara, in cadrul Maratonului International Bucuresti, ceea ce inseamna ca va trebui sa parcurga aproape trei km, insa recunoaste ca i-ar fi placut sa fi alergat cel putin la semimaraton: „Alerg cu plăcere, fără performante notabile, dar maxim 10 km. Nu am un ritm alert, alerg zilnic, pentru ca pur si simplu mă relaxeaza”, mai spune Alina. Aceasta marturiseste ca banda de alergat este o constanta in viata ei, iar atunci cand este plecata din Bucuresti se bucura de fiecare „nou circuit pe care-l descopera”.

Pe 5 octombrie insa, Alina Chivulescu nu va alerga doar de placere, ci si pentru a oferi ”O casa si o familie” celor peste 8000 de copii care sunt institutionalizati. Si va fi sprijinita in aceasta actiune chiar de fiul ei: ”Prima lui reacție a fost textual: Alerg si eu!. Insa daca nu poate fizic acum, sigur o va face mai târziu. Si va face si o donatie din economiile lui”, spune Alina Chivulescu.

Newsletter