Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România și din Europa, alearga la Maratonul Bucuresti

Pe 5 octombrie, Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România și din Europa, cunoscută publicului larg prin look-ul manga afișat, va putea fi vazuta de fanii sai intr-o ipostaza inedita. Cantareata va face parte din Team Hope si va alerga la Maratonul International Bucuresti pentru a ajuta cei peste 8000 de copii institutionalizati sa-si gaseasca drumul spre o familie. Iar la maraton Alyanna nu va arata oricum, ci va fi loiala look-ului spectaculos cu care si-a obisnuit fanii. „Am facut multi ani dans acrobatic la inaltime asa ca ador arta, muzica, dansul si sportul. Parte din antrenamentul meu consta in a alerga. Este drept ca m-am lasat de 4 ani, dar sportul a ramas prezent in viata mea, alaturi de alimentatia sanatoasa, asa ca am zis sa imbin utilul cu placutul: alergam si oferim un ajutor celor mai putin norocosi: acestor copii ce au dreptul, ca noi toti de altfel, la o viata frumoasa”, spune Alyanna.

IMG_0376

Desi a studiat economie, look-ul Alyannei este departe de cel al unui contabil. Pasiunea pentru celebrele anime-uri japoneze Manga a influentat-o radical: „Am studiat economie si contabilitate pentru ca parintii mei au crezut ca asta este cel mai bine pentru mine. Ca orice parinte ce doreste binele copilului sau. Dorinta mea dintotdeauna a fost sa fac muzica, iar acum sunt foarte fericita sa imi realizez visurile Pasiunea pentru anime am descoperit-o in copilarie atunci cand am vazut primul anime: Sailor Moon. Intre timp am mai devorat cateva genuri de anime. Look-ul l-am adoptat de putin timp. Pot spune ca dupa multe experiente m-am descoperit pe mine insami si am decis sa fac lucrurile care ma reprezinta cu adevarat, si care imi plac si imi umplu sufletul de bucurie, atat in munca mea cat si in viata de zi cu zi. Am descoperit ca este ok sa fiu si afara asa cum ma simt pe dinauntru. Oamenii au raspuns pozitiv la schimbarea mea si asta m-a bucurat enorm”, spume Alyanna.

Cat priveste planurile legate de cariera muzicala, Alyanna spune ca „pe termen scurt: sa realizez videoclipul piesei Rainbow, piesa ce ma reprezinta, prima de genul trap cu influente asiatice din cariera mea, piesa ce exprima ceea ce sunt si cum am ajuns sa fiu ceea ce sunt azi, este o poveste cu talc si cu multe surprize”.

Newsletter