Anul acesta Accenture alearga pentru Padurea Copiilor la Maratonul București Raiffeisen Bank

Peste 230 de alergatori din cadrul companiei Accenture isi unesc fortele si participa la cursele din cadrul Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank, sustinand „Padurea Copiilor”. Echipa Accenture a organizat antrenamente de grup de doua ori pe saptamana, in acest fel reusind sa isi depaseasca limitele si propunandu-si sa termine curse mai lungi decat anul trecut.

Pe 8 si 9 octombrie, Accenture va avea un stand in Piata Constitutiei unde toti pasionatii de sport vor gasi activitati interesante si distractive si vor putea castiga numeroase premii.

Sambata, in ziua dedicata copiilor, in zona Accenture, cei mici se vor putea juca la Velcro Wall sub atenta supraveghere a personalului specializat, isi vor exersa abilitatile la jocul de darts si vor putea pedala bicileta care stropeste copacei.

Duminica este, de asemenea, o zi interesanta la standul Accenture, de data aceasta activitatile fiind concepute pentru adulti. Vizitatorii isi vor putea face poze instant la cabina foto, iar cei care isi inscriu pozele in concurs au sansa sa castige premii surpriza. De asemenea, vor putea juca darts si pedala bicicleta care stropeste copacei – aceasta fiind o invitatie de a sprijini impaduririle efectuate de organizatia Padurea Copiilor.

Haideti sa alergam si sa ne distram la standul Accenture!

dsc_0933

Newsletter