ASOCIATIA CASTIGA VIATA

ASOCIATIA CASTIGA VIATA

Alearga si TU de dragul copiilor cu afectiuni oncologice care traiesc in orasele din zona Moldovei si CASTIGA O BUCURIE!

Vino alaturi de echipa CASTIGA VIATA in Piata Constitutiei la maratonul organizat de Bucharest Running Club si ajuta la construirea si infiintarea  Primului Mare Centru de Zi “ Lumea Copiilor” ce va fi creat in Iasi, pentru copiii care sufera de afectiuni oncologice.

Tot ce trebuie sa faci este :

 

  • Ia si prietenii cu tine!!
  • Impreuna contribuiti la cresterea calitatii vietii copiilor bolnavi de cancer din orasele din judetele Moldovei: Iasi, Bacau, Neamt, Suceava, Botosani, Vaslui.

Alerga si Castiga VIATA pentru copiii cu afectiuni oncologice care vor beneficia de serviciile Primului Centru de Zi – “ Lumea Copiilor” care se va deschide in Iasi si care va pune la dispozitia copiilor- centre de terapie prin arta, prin joc, servicii de nutritie personalizata, consiliere psihologica, toate sub atenta si discreta supraveghere a medicilor oncologi, pediatrilor,  nutritionistilor, psihologilor specializati, si ai altor profesionisti din domeniu.

Ce trebuie sa stii despre Asociatia CASTIGA VIATA:

Asociația Câștigă Viață a fost înființată din dorința de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate din România, un domeniu cu carențe majore în România. Credem că este necesar și important să gândim în perspectivă și să ajutăm la sănătatea generațiilor viitoare.

Acordăm o importanță majoră inovațiilor medicale, ele fiind cheia unui mod de viață sănătos și soluția majorității problemelor de sănătate. Ne propunem să ajutăm la prevenirea multor afecțiuni, prin susținerea de cursuri și evenimente medicale cu caracter educativ-informativ și caritabil.

Afla mai multe despre activitatile si proiectele curente ale Asociatiei CASTIGA VIATA pe www.castiga-viata.ro si vezi cum lupta aceasta in fiecare zi pentru a ajuta la perfectionarea sistemului de educatie medicala din Romania implicandu-se in proiectele care privesc starea de sanatate a copiilor bolnavi de cancer din orasele din zona Moldovei.

 

Cu fiecare pas Castigi o Bucurie! Este noua campanie organizata de Asociatia Castiga Viata prin care se doreste strangerea de fonduri pentru construirea si amenajarea Primului Centru de zi pentru copii cu afectiuni oncologice care traiesc in orasele din Moldova- “Lumea Copiilor”.

Intra pe Echipa CASTIGA VIATA castiga-viata.ro/echipa  sau urmareste-ne pe https://www.facebook.com/EchipaCastigaViata  pentru a crea cea mai mare comunitate de alergatori pentru noua noastra campanie: Alearga si Castiga o Viata!

Te asteptam sa te inscrii direct pe  http://bucharest-marathon.com/registration  si alege la CAUZA SUSTINUTA: ASOCIATIA CASTIGA VIATA.

Dupa ce te inscrii, trimite-ne un mesaj pe https://www.facebook.com/EchipaCastigaViata/ si noi iti dam gratuit, in ziua competitiei, Tricoul Echipei cu Logo-ul nostru.

Pentru orice informatie despre competitie si modalitatile de participare si de sustinere, ne poti contacta pe pagina de facebook pe https://www.facebook.com/EchipaCastigaViata

, prin email: raluca.barzu@castiga-viata.ro sau la numarul de telefon 0726135171

Newsletter