French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Călin Goia

iul 2, 2014   //    Ambasadori  //   Niciun comentariu

 “Mi-a plăcut să alerg de mic copil… dar ce copil nu iubește să alerge? Te simți liber, te simți de neoprit. În loc să alergăm pur și simplu, așa cum o făceam când eram copii, am ajuns să alergăm după bani, faimă sau numai pentru ziua de mâine. Și am uitat, cu desăvârșire, să ne luăm la întrecere cu alții sau cu noi înșine, să cădem lați, dar fericiți, la linia de sosire, să dorim mai mult decât orice pe lume o gură de apă, pe scurt senzații simple, perfecte. Te simți un om mai bun și parca lumea din jur e mai frumoasă. Eu asta simt, iar pentru aceasta nu am să mă opresc din alergat!”.

0Z2A4432

 Călin Goia este cântareț român, născut la Cluj și este solistul trupei Voltaj din anul 1998. Împreună cu Voltaj a lansat mai multe albume și a susținut sute de concerte până în prezent și a acceptat cu bucurie să se alăture ambasadorilor competițiilor organizate de Asociația Bucharest Running Club – Bucharest International Marathon și Half Bucharest Marathon.

”Sunt mândru și fericit că trăiesc în România și că reprezint România, în două dintre aspectele ei cele mai frumoase: muzica și sportul”.

Pe lângă activitatea susținută în calitate de artist, Călin Goia este și un familist desăvărșit care își dorește să fie un tată model pentru cei doi fii ai săi, Petru și Tudor.

www.voltaj.ro

 

Comments are closed.