French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

United Way

DESPRE UNITED WAY SI CAUZA EDUCATIEI

Daca iti place sa alergi si vrei sa ii ajuti pe cei care au nevoie de sprijin, iata ocazia perfecta sa le imbini.

Te invitam in echipa United Way Running! Poti ajuta ca alergator fundraiser sau voluntar pentru a sustine cauza noastra. Sustinem educatia copiilor din familii defavorizate si oferim servicii integrate copiilor si famililor in dificultate, pentru a continua scoala si a avea un trai decent.

Este al treilea an cand United Way este partener caritabil al evenimentelor organizate de Asociatia Bucharest Running Club: Semi-Maratonul International Bucuresti si Maratonul International Bucuresti. Sustinem educatia copiilor din familii defavorizate; pana acum, fondurile stranse de cei peste 65 de alergatori care au sustinut United Way, au facut posibil ca 72 dintre copiii inclusi in programele noastre sa primeasca o masa calda pe zi si ajutor zilnic la teme, timp de o luna. In foto de mai jos sunt unii dintre voluntari si alergatori. Le multumim tuturor!

Cum te poti implica cu United Way:

1. Daca te-ai hotarat sa sustii accesul la educatie al acestor copii si vrei sa alergi in echipa United Way, da-ne un semn. Iti vom ura bun venit in echipa si vei primi toate informatiile necesare.

Persoana de contact: Oana Blindu, Manager Dezvoltare Resurse (si alergatoare) oana.blindu@unitedway.ro Pentru a reusi impreuna si a ne bucura de eveniment, United Way va asigura fiecarui membru al echipei sprijin in pregatirea sportiva (informatii si antrenamente comune), cat si pentru strangerea de fonduri.

2. Daca vrei sa ne sustii ca voluntar si esti disponibil in perioada 4-6 octombrie (inainte sau doar in ziua cursei), ajutorul tau e binevenit! Vei putea activa la inscriere concurenti, cu ajutor logistic sau in ziua cursei: la punctele de hidratare fixe sau mobile (cu bicicleta); sau in echipa United Way: incurajare alergatori pe traseu, ca fotograf, entertainment, etc.

Trimite-ne un mesaj la oana.blindu@unitedway.ro cu datele tale de contact, zona de interes si timpul disponibil iar noi iti transmitem mai multe informatii.

3. Spune mai departe si celor din jur despre echipa United Way Running si cauza educatiei pe care o sustinem.

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED.

Multumim si te asteptam in echipa!

Despre cauza educatiei United Way

Prin proiectele de educatie United Way, ne dorim ca peste 1.000 de copii in dificultate sa fie spriiniti in fiecare an. Cu ajutorul sustinatorilor nostri, copiii primesc ingrijire si sprijin gratuit in 12 centre de zi si gradinite sociale din Bucuresti. Copiii care vor sa invete dar acasa nu au conditii adecvate (de locuit sau de studiu), sunt ajutati sa isi faca temele si sa recupereze ce nu au invatat la timp. Totodata primesc rechizite si hainute pentru a merge pregatiti la scoala, iar pranzul pe care il primesc aici este uneori singura masa calda a zilei. In felul acesta prevenim abandonum scolar si asiguram un viitor mai bun acestor copii.

Despre United Way:

Fiecare om are dreptul la o viata buna: acces la educatie pentru a obtine un loc de munca, o stare de sanatate cat mai buna si venituri suficiente pentru a-si sustine familia. De aceea United Way Romania sutine 3 directii importante: educatie, sanatate si integrare socio-economica. Astfel United Way ajuta mii de persoane dezavantajate: copii si tineri să mearga la scoala, adulti sa invete meserii noi si sa fie independenti, varstnici singuri, persoane cu dizabilităţi sau cu boli grave, sa se bucure de o viata mai buna. Pentru mai multe informatii, accesati pagina www.unitedway.ro sau pagina de Facebook United Way Romania.