United Way

DESPRE UNITED WAY SI CAUZA – INTEGRARE PROFESIONALA PENTRU TINERI DIN MEDII DEFAVORIZATE

Daca iti place sa alergi si vrei sa ii ajuti pe cei care au nevoie de sprijin, iata ocazia perfecta sa le imbini.

Te invitam in echipa United Way Running! Poti ajuta ca alergator fundraiser sau voluntar pentru a sustine cauza noastra: sansa la o viata decenta pentru tinerii din mediile dezavantajate. In acest moment, 23,8% dintre romani traiesc in saracie, conform datelor UE. La United Way credem intr-o abordare integrata, prin care ajutam tinerii sa identifice si sa urmeze drumul spre o viata mai buna si independenta financiara.

Este al saselea an in care United Way este partener caritabil al evenimentelor organizate de Asociatia Bucharest Running Club: Semi-Maratonul International Bucuresti si Maratonul International Bucuresti.

In programele United Way tinerii primesc consiliere psihologica, vocationala si juridica, burse, cursuri de calificare, traininguri, kituri profesionale, ajutor medical, și beneficiaza de actiuni de tip job-shadowing si de programe de  mentorat 1 la 1.

Anul trecut, cu sprijinul celor 400 de alergatori in echipa United Way, de la cele 2 evenimente, am ajutat 130 de copii provenind din familii defavorizate sa participe la activitati sportive, ore de educatie pentru sanatate, drumetii montane si ateliere interactive de gatit sanatos. Le multumim tuturor!

Cum te poti implica cu United Way:/ Cum poti sprijini cauza United Way

  1. Daca te-ai hotarat sa sustii sansa la o viata mai buna a tinerilor din mediile dezavantajate si vrei sa alergi in echipa United Way, da-ne un semn! Iti vom ura bun venit in echipa si vei primi toate informatiile necesare.

Persoana de contact: Andreea Mirea, Manager Evenimente si Voluntariat, andreea.mirea@unitedway.ro. Pentru a reusi impreuna si a ne bucura de eveniment, United Way va asigura fiecarui membru al echipei sprijin in pregatirea sportiva (informatii si antrenamente comune), cat si pentru strangerea de fonduri.

  1. Daca vrei sa ne sustii ca voluntar si esti disponibil in perioada 9-13 octombrie (inainte sau doar in ziua cursei), ajutorul tau e binevenit! Vei putea ajuta la inscrierea alergatorilor, logistic sau in ziua cursei: la punctele de hidratare fixe sau mobile (cu bicicleta); sau in echipa United Way: incurajare alergatori pe traseu, ca fotograf, entertainment etc.

Trimite-ne un mesaj la sorina.velicu@unitedway.ro cu datele tale de contact, zona de interes si timpul disponibil, iar noi iti transmitem mai multe informatii.

  1. Spune mai departe si celor din jur despre echipa United Way Running si cauza tinerilor pe care ii sustinem.

Ce inseamna LIVE UNITED? Este indemnul United Way de a-i ajuta pe cei din jurul nostru, care au nevoie de sprijin. Cum? E simplu: Doneaza. Fii voluntar. Actioneaza. LIVE UNITED.

Multumim si te asteptam in echipa!

 

Despre cauza United Way – integrare profesionala

Prin proiectele de integrare socio – profesionala United Way, ne propunem ca peste 1.000 de tineri sa fie spriiniti in fiecare an. Cu ajutorul sustinatorilor nostri, tinerii vor avea acces la oportunitati reale de angajare. Prin oferirea tuturor instrumentelor necesare pentru gasirea unui loc de munca stabil – consiliere psihologica, vocationala si juridica, burse, cursuri de calificare, traininguri, kituri profesionale, mentorat, job-shadowing si ajutor medical – avem puterea de a transforma un tanar asistat social intr-un membru activ al comunitatii si independent financiar.

Despre United Way:

Fiecare om are dreptul la o viata buna: acces la educatie pentru a obtine un loc de munca, o stare de sanatate cat mai buna si venituri suficiente pentru a-si intretine familia. De aceea, United Way Romania sutine 3 directii importante: educatie, sanatate si integrare socio-economica. Astfel, United Way ajuta mii de persoane dezavantajate: copii si tineri sa mearga la scoala, adulti sa invete meserii noi si sa fie independenti, varstnici singuri, persoane cu dizabilităţi sau cu boli grave, sa se bucure de o viata mai buna. Pentru mai multe informatii, accesati pagina www.unitedway.ro sau pagina de Facebook United Way Romania.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Newsletter