CONCURS – #MyBestRun

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI
#MyBestRun

Sectiunea 1. ORGANIZATORII CONCURSULUI
Organizatorul concursului “My Best Run” este Asociatia Bucharest Running Club (ABRC), cu sediu pe strada Brazilia nr. 7, Sector 1, Bucuresti, inregistrata cu CUI 21585951, denumita in continuare Organizator. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunostinta publicului acest fapt.

Sectiunea 2. DURATA CONCURSULUI
Concursul se va desfasura in perioada 16 – 31 august 2017, ora 23:59.

Sectiunea 3. SCOPUL CONCURSULUI
Acest concurs are ca scop promovarea sportivilor de performanta sau amatori care isi depasesc propriile limite prin alergare si impartasirea de testimoniale si/sau povesti care sa exprime evolutia performantelor personale in timpul curselor si a antrenamentelor.

Sectiunea 4. PARTICIPANTI
In cadrul concursului pot participa toti alergatorii care au concurat la cel putin 3 curse de alergare.
Pot participa si alergatori din strainatate.

Sectiunea 5. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat in perioada 16 – 31 august 2017 si are urmatorul mecanism:
Alergatorii trebuie sa posteze in mod public pe wall-ul contului personal de Facebook o poveste prin care sa descrie evolutia personala pornind de la prima competitie de alergare pana la atingerea unui Best Record in alergare sub hashtagul #MyBestRun.
Participantii trebuie sa mentioneze modul in care s-a pregatit pentru cursa, sentimentele din timpul cursei, impresiile post cursa si despre ce schimbari au aparut in viata lor de cand alearga. Aceasta descriere trebuie sa fie insotita de mai multe fotografii sugestive de buna calitate din ziua cursei, din timpul antrenamentelor si/sau fotografii actuale.

Sectiunea 6. PREMII
Asociatia Bucharest RUNNING CLUB si adidas ofera 5 tricouri tehnice adidas de inalta calitate pentru alergatori.

Sectiunea 7. EXTRAGEREA SI ACORDAREA PREMIILOR
Acordarea premiilor se va realiza astfel:
In timpul perioadei de desfasurare al concursului, Bucharest Running Club va selecta postarile care respecta prevederile de la Sectiunea 5 din prezentul regulament si le va publica pe site-ul oficial www.bucharest-marathon.com, cat si in newsletter-ul evenimentului.

La finalul perioadei campaniei, vom deschide pentru 72 ore, in perioada 1–3 septembrie, un sistem de votare pe site-ul oficial unde fiecare participant va avea parte de o rubrica unde poate fi votat. Primele 5 cele mai votate povesti vor fi premiate.
Desemnarea câstigatorilor va fi realizata in ziua de 4 Septembrie 2017, iar lista câstigatorilor va fi publicata pe pagina oficiala de Facebook si in site (Bucharest-marathon.com).

Pentru a intra in posesia premiilor, câstigatorii trebuie sa trimita un mesaj privat pe Facebook Bucharest Marathon (https://www.facebook.com/BucharestMarathon/) cu adresa si datele complete – nume, prenume, telefon, masura la tricou si o copie dupa buletin.

*In cazul in care castigatorul este nu are domiciliul in Romania, acestia vor suporta costurile de transport.

**Castigatorii care locuiesc in Bucuresti isi vor ridica premiile de la sediul asociatiei.

Organizatorul nu poate fi facut responsabil pentru corectitudinea datelor trimise. Aceste informatii nu vor fi utilizate in alte scopuri decât cele aduse la cunostinta participantilor, nefiind facute publice fara acordul acestora.

Sectiunea 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR
Câstigatorii premiilor NU pot opta pentru primirea contravalorii in bani sau alte premii.

Sectiunea 9. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incât organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau alte modificari in ce privesc premiile.

Sectiunea 10. DISPOZITII FINALE
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei in sensul de a asigura corectitudinea competitiei. Toate modificarile cu privire la regulament intra in vigoare numai dupa publicarea pe internet a acestora – pe site-ul oficial al ABRC – bucharest-marathon.com .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta cele mai frumoase povesti care cuprind si ilustratii cu echipamente adidas si de a le folosi in campaniile de comunicare ale evenimentelor ABRC din mediul online si offline, newsletter si livestreaming.

Succes tuturor!
Bucharest RUNNING CLUB

 

Newsletter