Concurs „Povestea mea de 10”: Elena Preda

In urma cu cinci ani, am ramas singura si in memoria sotului meu si pentru ca asa am ales eu sa- mi inving singuratatea, am inceput sa alerg.

Alerg in parc si pe stadionul din oras, unde am inceput sa alergam patru fete (doamne) si acum alearga dimineata si seara, peste 20 de persoane. Asa am ajuns, vazand in media aceste maratoane, sa incerc si eu sa-mi testez puterile. Prima oara direct la cursa de 10km la Maratonul Nisipului, in martie anul a esta,unde am scos 1, 34 ore la 55 de ani am fost multumita ca nu am abandonat. Apoi a urmat un Semimaraton organizat de Bucharest Running, unde am scos 1, 19 ore si m-am bucurat!

Cand alerg este o atmosfera frumoasa, nu neaparat de competie , ci si de miscare in aer liber, de tinerete a sufletului. Cu siguranta am sa particip si acum la cea mai noua cursa de 10km, Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Ne vedem cu siguranta acolo. Succes tuturor si multumiri organizatorilor, ca ne ajutati sa traim clipe minunate.

 

Impartaseste cu noi povestea ta la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si castiga invitatii gratuite la editia aniversara de 10 ani. Detalii regulament – aici.

#RunInBucharest #BucharestMarathon10

Newsletter