Concurs „Povestea mea de 10”: Ene Florin-Ovidiu

Imi amintesc cu placere ce emotii am avut cand am participat la un concurs radio ce oferea participare la stafeta de 4 ori 10,5 km 2016 am reusit sa obtin un loc in echipa si am terminat cursa cu un timp mediu dar care ne-a mentinut in top si cea mai mare multumire am avut-o cand am luat medalia de finisheri.

Eu participasem pana atunci doar la curse populare cu distanta maxima de 6 km deci acum era o noua provocare. La plecare am avut schimbul doi al stafetei pornind din dreptul CEC-ului mare de pe Calea Victoriei si am pornit cu drumul inclinat in jos. Luand-o pe Splai am trecut Podul Izvor si in dreptul Operei am urmat traseul spre primul punct de inregistrare prin senzori. Acolo deja am inceput sa dau primele semne de oboseala dar cu vointa am reusit sa le depasesc si am trecut prin dreptul startului dar traseul a continuat spre Calea 13 Septembrie prin dreptul Palatului Parlamentului.

Antrenorii dadeau sfaturi elevilor de pe bicicleta dar si cu incurajari: HAI CA SE POATE!.

Unele fete ma intrebau daca mai este mult pana la schimbul stafetei ca parca alergarea nu se mai termina odata, iar eu le spuneam ca in maxim 200 de metri urmeaza sa predam senzorul mai departe spre schimbul 3 care urma sa alerge pana la Arena Nationala. Cu un mic efort in plus deoarece depasisem bariera maxima atinsa pana atunci am reusit sa ajung la colegul meu care m-a intrebat cum a fost si i-am raspuns ca greu n-a fost dar nici usor. Dupa aceea m-am intors spre start ca sa astept ca echipa sa termine.

Am asistat la premierea celor mai buni si am plecat cu o impresie buna acasa.

#BucharestMarathon10

Impartaseste cu noi povestea ta la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si castiga invitatii gratuite la editia aniversara de 10 ani. Detalii regulament – aici.

#RunInBucharest #BucharestMarathon10

Newsletter