De ce va alerga solistul vocal de la Diesel, Sorin Danescu, cu doua sacose in mana?!

A practicat tenis, inot, ski si baschet. Iar daca fanii trupei Diesel il vor vedea, in perioada urmatoare, pe Sorin Danescu alergand pe strada cu doua sacose in mana, sa fie convinsi ca acesta nu se intoarce foarte grabit de la cumparaturi. Solistul vocal al trupei Diesel a ales o metoda mai originala de a se pregati pentru participarea sa la Maratonul International Bucuresti!

Diesel- credit foto Mihai Ion web

In calitate de sustinator al ”Hope and Homes for Children Romania”, Sorin Danescu nu este la prima misiune in sprijinul copiilor institutionalizati din Romania. Insa pe 5 octombrie, solistul vocal al trupei Diesel va participa la primul maraton din viata sa si aceasta pentru a ajuta cat mai multi dintre cei peste 8000 de copii institutionalizati.

Sunt la prima cursa de genul asta si de aceea am si ales o distanta pe care cred ca o pot acoperi – 3 km. Desi am fost sportiv de performanta si alergam 10000 m, cu timpul distanta s-a diminuat proportional.

Cat priveste modul in care se va pregati pentru cursa, vocalistul de la Diesel a ales o metoda nonconformista: ”Voi alerga o distanta egala de cateva ori inainte de concursul propriu-zis, eventual cu cateva sacose in mana, ca sa-mi para mai usor dupa aceea!

Diesel a lansat la inceputul lunii august un videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single al trupei, “Cer”, filmarile cu membrii trupei realizandu-se cu capul in jos. Povestea videoclipului urmareste visul suprarealist al personajului principal, care, odata lovit accidental de catre un instrument al membrilor trupei, intra intr-o relatie speciala cu formatia si cu o frumoasa fata pe care o reintalneste, odata trezit din vis.

„’Cer’ este videoclipul cu numarul 23 din cariera mea, dar il pot numi cu siguranta cel mai greu de filmat. Daca pana acum eram foarte mandru de cele 22 de videoclipuri precedente, toate produse de mine, acesta devine de departe preferatul meu”, a mai spus Sorin Danescu.

Newsletter