Devino plantator sportiv de fapte bune in Romania!

Susține prin sport cauza pădurilor din România

 

Pădurile sunt subiect de primă pagină în presa din România și sunt prezente tot mai des în jurnalele de știri și dezbaterile televizate. Într-o societate dominată de lipsă de interes și de reacție, Plantăm fapte bune în România, inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat abordează diferit cauza pădurilor din România.

 

Din 2011 și până în prezent, Plantăm fapte bune în România a acţionat în 22 de județe – aproape 28.000 de voluntari au împădurit o suprafaţă de peste 180 de hectare, reușind să planteze un număr de 576.143 de puieţi.

 

Echipa de proiect va lua startul, pentru al doilea an consecutiv, la Bucharest Half Marathon, cauza pădurilor fiind din nou susținută prin sport. Cei care vor alerga pentru acastă cauză vor face diferenţa pe termen lung și vor schimba generaţiile viitoare la nivel educaţional (arătându-le importanţa pădurilor şi a puterii colective pentru un mediu curat).

 

În data de 15 octombrie, alegătorii de la Bucharest Internation Marathon pot susține Plantăm fapte bune în România și, implicat, cauza pădurilor.

 

În data de 18 noiembrie, Plantăm fapte bune în România va organiza o campanie de împădurire în aproximativ 15 județe ale țării. Pentru fiecare donație, înotătorii vor planta în numele donatorilor mai mulţi copaci, într-o pădure special creată.

 

Donează și susține Plantăm fapte bune în România!

 

 

Newsletter