[:ro]Echipa RBBM[:en]RBBM Team[:]

[:ro]

Larry (26)

Bucharest Running Club Assocition (abrc.ro) este organizatoarea  Bucharest Marathon, Half Bucharest Marathon și Bucharest 10km & Family Run. 

ECHIPA NOASTRĂ

Valeria RĂCILĂ
Preşedinte, Bucharest Running Club
valeria.racila [ a t ] abrc.ro

Atunci când mi-am propus să introduc un maraton internațional la București, nu mai exista nici un altul în țară. Astfel, la Maratonul Internațio­nal București din anul 2008 s-a dat startul, celui mai mare eveniment sportiv de alergare urbană. De atunci și până în prezent numărul participan­ților a crescut, depășind 10 000 de oameni, fiind prezenți sportivi din 43 de țări.
A început cu pași mici și siguri, și va crește cu fiecare ediție. Sunt convinsă de acest lucru, deoarece este organizat conform standardelor internațio­nale, similar celor de la New York sau Londra.

Am convingerea că bucureştenii sunt adepţii unui mod de viaţă sănătos, iar alergând nu doar te menţii în formă, ci şi laşi în urmă toate gândurile negative, toată oboseala mentală acumulată în timpul zilei şi devii mult mai stăpân pe tine.

Valeria este Campioană Olimpică la Los Angeles 1984 la canotaj simplu vâsle şi medaliată cu bronz la Olimpiada de la Moscova 1980 la dublu vâsle. A câştigat două medalii de bronz şi două de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj în 1979, ’81, ’82, ’85. A participat la peste 25 de maratoane şi semimaratoane internaţionale.

Paolo OTTONE
Race Director
paolo.ottone [ a t ] abrc.ro

”Am început colaborarea pentru organizarea acestui eveniment încă din 2007 şi, până în prezent, această cursă deja a atins un standard de calitate foarte înalt. Încă de la prima ediţie ne-am dorit să fim printre cele mai bune maratoane internaţionale din Europa aşa că ne-am afiliat imediat la IAAF (Asociaţia Internaţională a Federaţiilor de Atletism) şi AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor şi Curselor de Distanţă), pentru că noi credem că Bucureşti şi România merită competiţii atletice de nivel înalt. Echipa noastră încă mai are mult de învăţat şi îmbunătăţit, dar cu ajutorul susţinut al Federaţiei Române de Atletism, al Primăriei Municipiului Bucureşti, al tuturor nepreţuiţilor noştri parteneri şi al voluntarilor extraordinari, vom crea un eveniment care va rămâne în amintirea fiecărui participant ca un moment de neuitat. PRO-MOTION pune la dispoziţie toată experienţa sa pentru a îmbunătăţi toate serviciile oferite alergătorilor şi pentru a promova un stil de viaţă mai bun şi mai sănătos celor din generaţiile tinere. Echipa noastră are convingerea că evenimentele sportive adevărate vor aduce o viaţă mai bună şi un viitor mai bun pentru fiecare… şi nu în ultimul rând vom oferi Bucureştiului şi României o acţiune de promovare fanatastică în jurul lumii”.

Paolo a validat statutul de competiţie internaţională al acestui eveniment. Paolo a terminat multe maratoane şi semimaratoane internaţionale în calitate de alergător şi este măsurător de curse de stradă oficial la AIMS.

Mădălina CIOBANU
General Manager
madalina.ciobanu [ a t ] abrc.ro

Roxana FER
PR Manager
roxana.fer [ a t ] abrc.ro

Andrei PETRE
IT Consultant & Registration Manager
register [ a t ] abrc.ro

Alexandra CĂLIN
Înscrieri Individuale și de Grup & Coordonator Proiect Voluntari în sport
alexandra.calin [ a t ] abrc.ro

M-am alăturat echipei  ABRC în anul 2012, la prima ediție a Semi-Maratonului Internațional din București. Motivația a venit atunci când am auzit de proiectul Voluntar în Sport, datorită faptului că era un nou domeniu de activitate în care mă puteam implica. M-a motivat echipa cu care am plecat la drum și atmosfera prietenoasă în care lucram. Impulsul a fost de amploare în momentul în care am conștientizat că ne completăm foarte bine unii pe ceilalți și formăm o echipă de succes.

Bogdan IONESCU
Logistics & Location Manager
bogdan.ionescu [ a t ] abrc.ro

Diana DEMIAN

Special Projects Manager & A/V Production
diana.demian [ a t ] abrc.ro

Dana MARCU
Kids Race Manager & NGO Coordinator
dana.marcu [ a t ] abrc.ro

Antonia DINCĂ
Awards Manager & Logistics Coordinator
antonia.dinca [ a t ] abrc.ro

Anca TIFIGIU
Servicii Relații cu Clienții & Vânzări
anca.tifigiu [ a t ] abrc.ro

Vlad GHEORGHIU
Asistent Logistică
vlad.gheorghiu [ a t ] abrc.ro

Laurențiu MIHAI
Online Content Editor
laurentiu.mihai [ a t ] abrc.ro[:en]

Larry (26)

Bucharest Running Club Association (abrc.ro) is the Bucharest Marathon, Bucharest Half Marathon and Bucharest 10km & Family Run organizer.

OUR TEAM

Valeria RACILA
President, Bucharest Running Club
valeria.racila [ a t ] abrc.ro

Madalina CIOBANU
General Manager
madalina.ciobanu [ a t ] abrc.ro

Paolo OTTONE
Race Director
paolo.ottone [ a t ] abrc.ro

Roxana FER
PR Manager
roxana.fer [ a t ] abrc.ro

Andrei PETRE
IT Consultant & Registration Manager
register [ a t ] abrc.ro

Alexandra CALIN
Volunteers Coordinator
alexandra.calin [ a t ] abrc.ro

Bogdan IONESCU
Logistics & Location Manager
bogdan.ionescu [ a t ] abrc.ro

Diana DEMIAN
Special Projects Manager & A/V Production
diana.demian [ a t ] abrc.ro

Dana MARCU
Kids Race Manager & NGO Coordinator
dana.marcu [ a t ] abrc.ro

Antonia DINCĂ
Awards Manager & Logistics Coordinator
antonia.dinca [ a t ] abrc.ro

Anca TIFIGIU
Costumer Relationship & Sales
anca.tifigiu [ a t ] abrc.ro

Vlad GHEORGHIU
Logistics Assistent
vlad.gheorghiu [ a t ] abrc.ro

Laurentiu MIHAI
Online Content Editor
laurentiu.mihai [ a t ] abrc.ro[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.