French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Gianina Corondan

sep 22, 2014   //    Ambasadori, Stiri, Vedete la RBBIM  //   Niciun comentariu

 “Întotdeauna mi-au plăcut jocurile de echipă, mă mobilizează mai mult. Poate pentru că îmi transmit energia solidarității, poate pentru că la final toți se iau de umeri și se susțin și se uită unul spre altul obosiți dar cu fericirea aceea în privire. De aceea acum nu mai am răbdare să particip la Bucharest MARATHON, chiar dacă voi alerga individual, luptându-mă cu minimul de distanță, în Cursa Populară. Este totuși vorba de o mare echipă. Cea a alergătorilor. Care ajută o altă echipă. Singura mea temere este că s-ar putea să-i încurc pe oameni în timpul alergării. Cred că n-am să mă pot stăpâni și-o să vreau să-i țin de mâini. Și să-i îmbrățișez”.

Gianina Corondan

Gianina Corondan este prezentatoare TV, actriță și cântăreață și își desfășoară activitatea de peste 15 ani în domeniul divertismentului românesc. A contribuit la succesul către public al unor importante stații TV din România, iar de-a lungul activității profesionale s-a remarcat ca o prezență ieșită din tipare, energică, jovială, într-o continuă evoluție.

În prezent este redactor șef al revistei VIP. Desfășoară activități pentru copii, sub formă de workshop-uri și cursuri motivaționale Gianinani Place, dar și sub formă de tabere de dezvoltare personală prin turism cultural, sub sigla Exploring Culture.

www.gianinacorondan.ro

 

Comments are closed.