Hanu’ lui Manuc premiaza castigatorii Campionatului Diplomatilor si cele mai traznite costume

In cadrul editiei din acest an a Raifeisen Bank Bucharest Marathon se va desfasura si Campionatul Diplomatilor pentru semimaraton si maraton. La aceasta competitie, premiile sunt oferite de Hanu’ lui Manuc, care va oferi si premiile pentru cele mai traznite costume ale alergatorilor.

Logo Hanu lui Manuc_8x8 OSIM

CATEGORIE DE PREMII – Costume traznite!

Alergatorii sunt invitati sa folosesca prilejul acestui eveniment de sarbatoare a Bucurestiului si sa se costumeze in personaje recunoscute sau sa poarte elemente care reprezinta cauza pe care o sustin pe tot parcursul alergarii in competitie!

Organizatorii si partenerii ofera 6 diplome si premii pentru cele mai traznite costume! Persoanele care alearga cu costume trebuie sa se prezinte la scena mare, imediat ce au terminat competitia pentru a li se evalua costumul de catre organizatori si a li se oferi diploma. Doar cei care se prezinta la organizatori (la scena mare) vor putea fi identificati si premiati.

CAMPIONATUL DIPLOMATILOR DE MARATON SI SEMI-MARATON, PRIMA EDITIE LA BM 2015

Primele 3 femei si primii 3 barbati de la cursa de maraton, inscrisi in Campionatul Diplomatilor, vor fi premiati; vor primi o diploma si produse de la sponsorul City Grill

Primele 3 femei si primii 3 barbati de la cursa de semi-maraton, inscrisi in Campionatul Diplomatilor, vor fi premiati; vor primi o diploma si produse de la sponsorul City Grill

Premiile sunt oferite de City Grill si constau in voucher in valoare de 300ron valabil in restaurantul Hanu’ lui Manuc si o invitatie pentru 2 persoane la Revelion intr-una dintre locatiile: Caru’ cu bere, Hanu lui Manuc, Pescarus sau Hanu Berarilor.

Newsletter