French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Cursa Copiilor

Cursa Copiilor este parte a seriei de evenimente dedicate Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2016 si se va desfasura sambata, 8 octombrie, pe un traseu ce va avea plecarea din Piata Constitutiei. La această cursă pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 5 (impliniti la data cursei) şi 12 ani. Copiii cu vârsta de la 13 ani în sus sunt invitaţi să participe la Cursa adolescentilor (3,6 km – necompetitivă). IMPORTANT! Inscrierea copiilor se face pe baza certificatului de nastere (copiei) si a adeverintei medicale care sa certifice faptul ca minorul este apt de efort fizic.

Inregistrarea grupurilor de copii

Pentru a inscrie un grup de minim 10 copii, completati si transmiteti tabelul de mai jos web [at] bucharest-marathon . com, cu subiectul “grup copii – nume grup” (ex: grup copii – scoala nr 120).
După procesare, veţi primiţi prin eMail confirmarea că înscrierile sunt finalizate.
Documente necesare pentru participare şi primirea kiturilor de concurs:

Locul startului: Piaţa Constitutiei (vezi harta)

Temperatura probabilă:  18°C. Participarea este gratuită, insa incurajam tinerii alergatori sa aduca materiale reciclabile (hartie, plastic). Cursa se va desfasura diferentiat, pe grupe de sex si varsta, dupa cum urmeaza:

  • 5-6 ani: 850 m
  • 7-8 ani: 850 m;
  • 9-10 ani: 1400 m;
  • 11-12: 1400 m.

Copiii cu disabilităţi, indiferent de vârstă (dar sub 13 ani), au posibilitatea să aleagă categoria de vârstă la care aleargă. La inscriere toti copiii trebuie insotiti de parinte, tutore sau profesorul coordonator care trebuie sa prezinte adeverinta medicala, o o copie a certificatului de nastere pentru copilul alergator si sa semneze declaratia pe proprie raspundere pentru minorii care alearga.  Doar copiii care au prezentat certificatul de nastere in copie vor intra in posesia premiilor. Premii:

  • Categoria 5-6 ani : primele 5 fete si primii 5 baieti vor fi premiati
  • Categoria 7-8 ani : primele 5 fete si primii 5 baieti vor fi premiati
  • Categoria 9-10 ani: primele 5 fete si primii 5 baieti vor fi premiati
  • Categoria 11-12 ani: primele 5 fete si primii 5 baieti vor fi premiati.