Organizatori

Asociatia Bucharest Running Club este organizatoarea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. Echipa noastra:

  Valeria Răcilă van Groningen
Preşedinte Bucharest Running Club
valeria.racilabucharest-marathon.com +4-0723-842.812Am convingerea că bucureştenii sunt adepţii unui mod de viaţă sănătos, iar alergând nu doar te menţii în formă, ci şi laşi în urmă toate gândurile negative, toată oboseala mentală acumulată în timpul zilei şi devii mult mai stăpân pe tine.

Valeria este Campioană Olimpică la Los Angeles 1984 la canotaj simplu vâsle şi medaliată cu bronz la Olimpiada de la Moscova 1980 la dublu vâsle. A câştigat două medalii de bronz şi două de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj în 1979, ’81, ’82, ’85. A participat la peste 20 de maratoane şi semimaratoane internaţionale.

 Oana Nastase ——————————————————————————————————-

Oana Năstase
Director de Proiect
Bucharest International Marathon
Promovare media, parteneriate şi sponsorizări

oana.nastasebucharest-marathon.com
+4-0744-556.576

——————————————————————————————————-

Ioana Stoica
Ioana Stoica
Producător Bucharest International Marathon
ioana.stoicabucharest-marathon.com
+4-0749-182.849
——————————————————————————————————-
Madalina Ciobanu
Coordonator Proiect
madalina.ciobanubucharest-marathon.com
+4-0745.576.569
Paolo
Paolo Ottone
Director de Cursă
p.ottonepro-motion.it
Am început colaborarea pentru organizarea acestui eveniment încă din 2006 şi până în prezent această cursă deja a atins un standard de calitate foarte înalt. Încă de la prima ediţie ne-am dorit să fim printre cele mai bune maratoane internaţionale din Europa aşa că ne-am afiliat imediat la IAAF (Asociaţia Internaţională a Federaţiilor de Atletism) şi AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor şi Curselor de Distanţă) pentru că noi credem că Bucureşti şi România merită o competiţie atletică de nivel înalt. Echipa noastră încă mai are mult de învăţat şi îmbunătăţit, dar cu ajutorul susţinut al Federaţiei Române de Atletism, al Primăriei Municipiului Bucureşti, al tuturor nepreţuiţilor noştri parteneri şi al voluntarilor extraordinari, vom crea un eveniment care va rămâne în amintirea fiecărui participant ca un moment de neuitat. PRO-MOTION pune la dispoziţie toată experienţa sa pentru a îmbunătăţi toate serviciile oferite alergătorilor şi pentru a promova un stil de viaţă mai bun şi mai sănătos celor din generaţiile tinere. Echipa noastră are convingerea că evenimentele sportive adevărate vor aduce o viaţă mai bună şi un viitor mai bun pentru fiecare… şi nu în ultimul rând vom oferi Bucureştiului şi României o acţiune de promovare fanatastică în jurul lumii.
Paolo este preşedinte Pro-Motion Eventi şi Director de Cursă al Bucharest International Marathon. El a validat statutul de competiţie internaţională al acestui eveniment. Paolo a terminat multe maratoane şi semimaratoane internaţionale în calitate de alergător şi este măsurător de curse de stradă oficial la AIMS. ——————————————————————————————————-
Vlad Stoica
Director Tehnic

vlad.stoicasmartatletic.ro
——————————————————————————————————-
Andrei Petre
Consultant IT & Administrator Website

webbucharest-marathon.com
——————————————————————————————————-

 

Radu Cristian Condrea
Responsabil Voluntari

radu.condreabucharest-marathon.com
+4-0756.664.822
——————————————————————————————————-