Motivation Romania

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Până în prezent, am redat mobilitatea și speranța într-o viață împlinită la peste 20.000 de copii și adulți cu dizabilități din România.

 

Motivation înseamnă:

  • RECUPERARE ACTIVĂ și viață independentă pentru persoanele cu dizabilități, mobilitate, performanță și sport ÎN SCAUN RULANT
  • IMPACT pozitiv, autonomie și stimă de sine pentru tinerii cu dizabilități din casele Motivation
  • AFACERE SOCIALĂ SUSTENABILĂ care contribuie la finanțarea serviciilor sociale oferite de Fundație persoanelor cu dizabilități din România.

Astăzi, 17 echipe regionale oferă echipamente de mobilitate adaptate diferitelor tipuri de dizabilități motorii, consiliere și instruire pentru viață independentă. Instructorii Motivation sunt ei înșiși utilizatori de scaune rulante. Ei reușesc, prin exemplul personal și experiența trăită, să îi ghideze pe alții spre normalitate.

www.motivation.ro, www.motivation.galantom.ro

 

La Maratonul Raiffeisen București, alergătorii din #TeamMotivation, cu și fără scaune rulante la purtător, promovează traiul independent al persoanelor cu dizabilități, iar donatorii susțin proiectele care transformă traiul independent în realitate:

 

Fondul Scaunelor Rulante

În 2017, echipele Motivation au redat încrederea și speranța într-un trai independent pentru mai mult de 4.000 de persoane cu dizabilități din România.

În 2018, continuăm să punem în mișcare Roțile Schimbării printr-un program de consolidare a Fondului Scaunelor Rulante, cel care face posibilă, an de an, donarea a peste 1.000 de scaune rulante de calitate persoanelor cu dizabilități locomotorii din România.

Donația fiecărui prieten Motivation și sprijinul financiar al fiecărei companii ne permit să creștem numărul scaunelor rulante donate anual celor care au nevoie de ele pentru a ieși din izolare.

Fiecare 100 de EUR din Fondul Scaunelor rulante redau mobilitatea unui om în scaun rulant!

 

Contactează-ne pentru mai multe detalii la:

Fundația Motivation România

 

Str. Podișor nr. 1, sat Buda, com. Cornetu, jud. Ilfov

 

Tel. 021-4480242, Email comunicare@motivation.ro

Web: www.motivation.ro, www.motivation.galantom.ro;

www.facebook.com/FundatiaMotivationRomania/

 

Împreună, punem în mișcare Roțile Schimbării!

 

Newsletter