Motivation Romania

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Din 1995 până în prezent am redat mobilitatea și speranța într-o viață împlinită la peste 18.000 de copii și adulți cu dizabilități din România. Motivation înseamnă:

RECUPERARE ACTIVĂ și viață independentă pentru persoanele cu dizabilități, mobilitate, performanță și sport ÎN SCAUN RULANT

IMPACT pozitiv, autonomie și stimă de sine pentru tinerii cu dizabilități din casele Motivation

INTEGRARE ÎN MUNCĂ și AFACERI SOCIALE SUSTENABILE pentru dezvoltarea unor servicii de calitate care să îmbunătățească viața persoanelor cu dizabilități din România.

Astăzi, 17 echipe regionale oferă echipamente de mobilitate adaptate diferitelor tipuri de dizabilități motorii, consiliere și instruire pentru viață independentă. Instructorii Motivation sunt ei înșiși utilizatori de scaune rulante. Ei reușesc, prin exemplul personal și experiența trăită, să îi ghideze pe alții spre normalitate.

www.motivation.ro, www.motivation.galantom.ro

La Maratonul Raiffeisen, alergătorii Motivation promovează traiul independent al persoanelor cu dizabilități iar donatorii susțin proiectele care transformă traiul independent în realitate:

  1. Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul se adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent într-un scaun rulant. Stagiile la Motivation durează două săptămâni și înseamnă instruire pentru viață independentă, kinetoterapie, consiliere, îndrumare pentru accesibilitate și sport adaptat. Anual, Motivation oferă instruire pentru cel puțin 60 de persoane în scaun rulant.

Strângem fonduri pentru participarea persoanelor cu leziuni medulare la sesiuni de recuperare activă la Centrul de instruire Motivation de la Buda, jud. Ilfov. Participarea unei persoane în scaun rulant împreună cu însoțitorul la o sesiune de instruire de 10 zile costă 4.300 RON.

Motivation aduce experiența, specialiștii și determinarea de a reda mobilitatea și speranța într-o viață împlinită copiilor și adulților cu dizabilități cu care lucrăm!

Donația ta redă Mobilitatea și viața independentă unei persoane în scaunul rulant!

  1. Fii Alături de Mine!

Nicoleta este la Fundația Motivation România din anul 2004. Aici a descoperit că îi place să picteze și să realizeze bijuterii artizanale. Și-a făcut mulți prieteni și participă la competiții sportive adaptate. Alături de ea, 26 de tineri cu dizabilități medii și severe trăiesc din 2003 în casele de tip familial ale Fundației Motivation din Bragadiru, Clinceni și Cornetu, jud. Ilfov. Le oferim tinerilor noștri protecția și căldura unei familii, și acces la terapii care îi ajută să se decopere și să își îmbunătățească abilitățile și deprinderile de viață semi-independentă.

Se spune că pentru a crește un copil, este nevoie de un sat întreg. Donează aici și devino parte din „satul” Motivation!

Contactează-ne pentru mai multe detalii la:

Fundația Motivation România

Str. Podișor nr. 1, sat Buda, com. Cornetu, jud. Ilfov

Tel. 021-4480242, Email fiialaturidemine@motivation.ro

Web: www.motivation.ro, www.motivation.galantom.ro;  www.facebook.com/FundatiaMotivationRomania/

Newsletter