French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Pachamama Romania

Logo - pachamama-romania

Pachamama Romania este o asociație pe mediu ce are ca misiune schimbarea viziunii lumii moderne focusată pe consumism, prin conștientizarea interconectivității, astfel încât să inspire oamenii să participe la crearea unei lumi sustenabile, echitabile și aducătoare de împlinire sufletească. (www.pachamamaromania.ro)

 

Pe 22 Aprilie 2017 vom porni o campanie masivă de strângere de semnături pentru Petiția prin care dorim ca Natura să fie considerată o ființă vie și să-i fie recunoscute drepturile – de a exista, de a persista și de a se regenera.

Vor fi două secțiuni paralele, una națională, pentru care avem nevoie de 100.000 de semnături, și una europeană, pentru care avem nevoie de 56.000 de semnături.

Aici puteți semna Petiția pentru inițiativa mondială – http://petition.rightsofmotherearth.com

 

Din 2011, atunci când Pachamama România s-a înființat, și până în prezent, am împărtășit ideea proiectului Drepturilor Naturii cu zeci de mii de oameni, atât în mod direct prin evenimentele sportive la care am participat, așa cum sunt cele create de ABRC, cât și prin evenimente educaționale (Drepturile Naturii pentru o comunitate sustenabilă, Simpozionul Fii Parte din Schimbare), mergând în zeci de școli, licee și facultăți din România (ASE, UEB, IBSB, Colegiul Gheorghe Lazăr etc), și prin evenimente mondiale privind protejarea mediului – COP 21 Paris și Summit-ul Rio 2012.

 

Simpozionul ,,Fii Parte din Schimbare” este un program educațional care vă oferă oportunitatea de a vă implica mintea, sufletul și mâinile în crearea unui mediu înconjurător sustenabil, echitabil din punct de vedere social și împlinitor sufletește. (http://www.pachamamaromania.ro/ateliere/simpozion-pachamama/)

 

De asemenea, organizăm și un eveniment sportiv prin care promovăm Drepturile Naturii și un stil de viață sănătos și în echilibru cu Natura. Acesta este Maratonul de la Roșia Montană care a ajuns la cea de-a IV-a Ediție. (http://www.rosiamontanamarathon.ro)

 

Dorim ca prin implementarea legislativă a Drepturilor Naturii oamenii să devină conștienți de legătura directă cu Natura, să o respecte și să nu o mai trateze ca pe un bun sau ca pe o proprietate.

 

Pentru detalii despre Pachamama România și cum ne poţi susţine la Bucharest Half Marathon, intră pe www.pachamamaromania.ro și www.facebook.com/PachamamaRomania sau scrie-ne la pachamamaromania2011@gmail.com sau daniel@pachamamaromania.ro

 

Sumele strânse vor fi direcționate către proiectele educaționale și către Drepturile Naturii.

Mulțumim pentru suportul vostru!