Plantăm fapte bune în România

logo PFBRo fundal alb

Fii alergător PFBRo la Bucharest Internation Marathon

 

 

Pădurile sunt subiect de primă pagină în presa din România și sunt prezente tot mai des în jurnalele de știri și dezbaterile televizate. Într-o societate dominată de lipsă de interes și de reacție, Plantăm fapte bune în România, inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, abordează diferit cauza pădurilor din România.

 

Din 2011 și până în prezent, Plantăm fapte bune în România a acţionat în 22 de județe – aproape 28.000 de voluntari au împădurit o suprafaţă de peste 180 de hectare, reușind să planteze un număr de 576.143 de puieţi.

 

#TeamPFBRo va lua startul, pentru al doilea an consecutiv, la Bucharest International Marathon. Alergătorii care vor alege această cauză vor face diferenţa pe termen lung și vor schimba generaţiile viitoare la nivel educaţional (arătându-le importanţa pădurilor şi a puterii colective pentru un mediu curat).

 

De asemenea, Plantăm fapte bune în România este prezentă și pe Galantom, pentru cei care aleg să susțină prin donații în numele sportivilor alergători: http://plantamfaptebuneinromania.galantom.ro/projects/view?id=231

 

În data de 18 noiembrie, Plantăm fapte bune în România va organiza o campanie de împădurire în 10 județe ale țării. Pentru fiecare donație, alergătorii vor planta în numele donatorilor mai mulţi copaci în Pădurea sportivilor, începută în 2016 la Jegălia, în județul Călărași.

 

Pentru detalii despre cum poţi susţine PFBRo la Bucharest International Marathon scrie la elena.ticlea@plantamfaptebune.ro

 

Aleargă cu și pentru Plantăm fapte bune în România!

Newsletter