Vă recomandăm să vă înscrieți folosind platforma ENDU.net. Click pentru detalii
Doar în cazul în care aveți dificultăți în a completa înscrierea prin ENDU.net, vă rugăm să folosiți pagina pe care vă aflați acum.


Formular de înscriere

Alege cursa:
Am mai participat la o cursă similară :     *

Cel mai bun timp personal din ultimii 2 ani:
: :
Vei lua startul din sectorul corespunzător timpului personal.
Prenume:
*
(ex: John, Mihaela, Cosmin, Cleopatra, Michel etc.)
Nume familie:
*
Nume de tipărit pe nr. de concurs:
Opţiune disponibilă numai până pe 31 August.
Data naşterii:
*  AAAA-LL-ZZ

Sex:
  *
Mărimea tricoului
se alege, în limita stocului disponibil, la Sport Expo

Ţara:
*
Localitate:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Cauza susţinută:
Organizaţie / companie:
Completaţi dacă:
 • faceţi parte dintr-un club sportiv sau
 • Doresc gravarea medaliei cu timpul obţinut:    
  (cost 25 RON)

  Modalitatea de plată:

  Cod reducere:  
  Prin continuarea înscrierii și trimiterea datelor dvs. prin acest formular, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu
 • Termenii și condițiile de utilizare a acestui site şi de participare la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.
 • Regulamentul competiției
 • 1. Organizatorul Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (BIM) este Asociatia Bucharest Running Club (ABRC).

  2. Am citit, am luat la cunoștință și am înțeles Regulamentul BIM și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Regulamentul se regăsește pe site-ul competiției - bucharest-marathon.com.

  3. Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfășurării evenimentului si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la BIM.

  4. Înțeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiție, al cărei traseu implică / poate implica pe parcursul acestuia și trafic rutier.

  5. Am luat la cunostinta ca participarea la BIM poate fi solicitanta din punct de vedere fizic si psihic. Confirm că sunt apt(ă) din punct de vedere medical și într-o formă fizică adecvată pentru a participa la un asemenea concurs de anduranță, cum este BIM. Astfel, exonerez organizatorii, precum și oricine are legătură cu aceștia (sponsori, parteneri, angajați, autorități, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenții aș putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfășurării competiției la care particip.

  6. Autorizez si imi dau consimtamantul expres de a fi transportat la spital/ de a mi se asigura asistenta medicala in urma cererii exprese a reprezentantilor Organizatorului, in cazul in care, in opinia acestor persoane asistenta medicala este necesara și declar că renunț la orice pretenții aș putea avea în legătură cu un astfel de transport și / sau tratament de urgență, întârzieri ori deficiențe în legătură cu acesta.

  7. Am luat la cunostinta ca CIP-ul de urmărire și înregistrare a timpului este proprietatea companiei de cronometrare Champion Chip - Data Service și mă oblig să returnez personal CIP-ul in momentul terminarii traseului sau, in caz de abandon sau renuntare la participare, predarea lui catre organizatori. În caz contrar, inteleg ca nu mi se va mai permite inscrierea la viitoarele competitii organizate de ABRC.

  8. Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 (vezi aici) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a ma adresa justitiei, precum si faptul ca drepturile de acces la date, de interventie si de opozitie pot fi exercitate adresand o cerere scrisa catre ABRC, datata si semnata, in care se vor mentiona informatiile prevazute de lege.
  Oricarei cereri formulate in temeiul Legii nr. 677/2001 ii voi atasa o copie lizibila a actului meu de identitatate.

  9. În cazul în care nu voi mai fi de acord cu prelucrarea si transferul datelor mele personale în conditiile stipulate mai sus, ori ca ca datele mele personale sa fie prelucrate in scop de marketing de catre operator sau în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop, inteleg sa imi exprim opozitia în orice moment, in scris, în mod gratuit si fara nicio justificare si sa o inaintez catre ABRC.

  10. ABRC, asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate, iar accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului raporturilor juridice nascute in relatie cu aceasta. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.  Sunt de acord cu utilizarea de către ABRC, precum şi de către partenerii ori sponsorii săi, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing, in scopul promovarii evenimentelor organizate sau co-organizate de ABRC. Consimt ca fotografiile si inregistrarile audio/video sunt si vor fi in continuare proprietatea exclusiva a Organizatorului, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea. In cazul in care voi primi o copie a oricaruia dintre aceste materiale foto / audio / video, voi folosi materialul respectiv exclusiv in scopuri personale, fara a autoriza folosirea acestuia, in orice mod, de catre terte persoane.

  Sunt de acord ca ABRC sa procedeze la colectarea şi prelucrarea datelor mele personale (numele, prenumele, adresa de e-mail) pe teritoriul României, direct şi/sau prin împuterniciţii şi/sau partenerii contractuali ai acesteia în scopul de a participa la campaniile promoţionale şi de informare derulate de către ABRC, în scopul promovării evenimentelor organizate sau co-organizate de ABRC.

  Sunt de acord să primesc mesaje informative şi promoţionale din partea organizatorilor şi partenerilor principali ai competiţiei.


  Data limită pentru înscriere online și finalizarea plății este 29 Septembrie.
  După această dată, dacă înscrierea dvs. nu este validată, înscrierea va trebui refăcută la Sport Expo și plata verificată prin prezența documentului de plată.

  Informații despre cursă


  Distanța cursei:
  42,195 km
  Start:
  Dumincă 14 Octombrie, ora 9:30
  Locul startului:
  Bd. Libertăţii - Parc Izvor     (vezi harta)
  Timp limită:
  6 ore
  Temperatura probabilă:  18°C

  Taxa de înscriere:
  • 40 EUR dacă plata se face până pe 30 Aprilie
  • 45 EUR dacă plata se face în perioada 1 Mai - 31 Iulie
  • 50 EUR dacă plata se face în perioada 1 August - 30 Septembrie
  • 60 EUR dacă plata se face în perioada 1-13 Octombrie 
  Modalități de plată:
  • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).
   Dacă v-ați înscris deja, click aici pentru a plăti online prin card bancar.
   BRC folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul băncii. BRC nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
   Validarea înscrierii se face automat imediat ce plata este finalizată.

  • Transfer bancar (ordin de plată)
   Bucharest Running Club
   Adresa: București, Str. Hagi Moscu Maria, nr. 1, sector 1
   CUI/CIF: 21585951
   Bank: Raiffeisen Bank - București - Ag. Dorobanți
   IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 1730 8502
   IBAN EUR: RO37 RZBR 0000 0600 1730 8504
   IBAN USD: RO96 RZBR 0000 0600 1730 8509
   SWIFT: RZBRROBU
   BIC: RZBR
   Detalii plată: "BIM 2018 - maraton - nume alergator"
  Înscrierea va fi anulată automat, dacă plata nu este finalizată după 5 zile lucrătoare.

  Alergătorul primește kitul de concurs la Sport Expo (Piața Constituției) și semnează pentru primirea lui și pentru declarația de responsabilitate.


  Fiecare participant beneficiază de:
  • Pachetul de participare, ce conține:
   • numărul de concurs
   • chipul electronic pentru înregistrarea timpului
   • tricoul oficial, mărimea în limita stocului disponibil
   • revista AIMS
  • Acces la punctele de reîmprospătare cu apă plată, băuturi energizante, bureți uzi și altele, aflate de-a lungul traseului cursei.
  • Asistență medicală - 4 ambulanțe, dotate special și însoțite de personal medical specializat, amplasate în puncte-cheie de-a lungul întregului traseu.
  • Condiții optime de concurs într-o competiție organizată atent și profesionist din punct de vedere tehnic, recunoscută pe plan internațional și afiliată AIMS și IAAF. Traseul este măsurat și omologat AIMS, este complet închis și izolat de traficul pietonilor și vehiculelor, oferă maxim de siguranță alergătorilor.
  • Serviciul de înregistrare automată a timpului: clasamentul final, e-mail cu informațiile legate de performanțele din concurs și rezultate.
  • Medalia de finisher, după terminarea cursei.
  Distanța cursei:
  21,097 km
  Start:
  Dumincă 14 Octombrie, ora 9:30
  Locul startului:
  Bd. Libertăţii - Parc Izvor     (vezi harta)
  Timp limită:
  3 ore
  Temperatura probabilă:  18°C

  Taxa de înscriere:
  • 25 EUR dacă plata se face până pe 30 Aprilie
  • 30 EUR dacă plata se face în perioada 1 Mai - 31 Iulie
  • 35 EUR dacă plata se face în perioada 1 August - 30 Septembrie
  • 45 EUR dacă plata se face în perioada 1-13 Octombrie 
  Modalități de plată:
  • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).
   Dacă v-ați înscris deja, click aici pentru a plăti online prin card bancar.
   BRC folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul băncii. BRC nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
   Validarea înscrierii se face automat imediat ce plata este finalizată.

  • Transfer bancar (ordin de plată)
   Bucharest Running Club
   Adresa: București, Str. Hagi Moscu Maria, nr. 1, sector 1
   CUI/CIF: 21585951
   Banca: Raiffeisen Bank - București - Ag. Dorobanți
   Bank: Raiffeisen Bank - București - Ag. Dorobanți
   IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 1730 8502
   IBAN EUR: RO37 RZBR 0000 0600 1730 8504
   IBAN USD: RO96 RZBR 0000 0600 1730 8509
   SWIFT: RZBRROBU
   BIC: RZBR
   Detalii plată: "BIM 2018 - semimaraton - nume alergator"
  Înscrierea va fi anulată automat, dacă plata nu este finalizată după 5 zile lucrătoare.

  Alergătorul primește kitul de concurs la Sport Expo (Piața Constituției) și semnează pentru primirea lui și pentru declarația de responsabilitate.


  Fiecare participant beneficiază de:
  • Pachetul de participare, ce conține:
   • numărul de concurs
   • chipul electronic pentru înregistrarea timpului
   • tricoul oficial
   • revista AIMS
  • Acces la punctele de reîmprospătare cu apă plată, băuturi energizante, bureți uzi și altele, aflate de-a lungul traseului cursei.
  • Asistență medicală - 4 ambulanțe, dotate special și însoțite de personal medical specializat, amplasate în puncte-cheie de-a lungul întregului traseu.
  • Condiții optime de concurs într-o competiție organizată atent și profesionist din punct de vedere tehnic, recunoscută pe plan internațional și afiliată AIMS și IAAF. Traseul este măsurat și omologat AIMS, este complet închis și izolat de traficul pietonilor și vehiculelor, oferă maxim de siguranță alergătorilor.
  • Serviciul de înregistrare automată a timpului: clasamentul final, e-mail cu informațiile legate de performanțele din concurs și rezultate.
  • Medalia de finisher, după terminarea cursei.

  Această cursă este necompetitivă dedicată alergătorilor cu vârsta de cel puțin 18 ani.

  Tinerii cu vârsta între 14 și 19 ani sunt invitați să alerge la Cursa Adolescenților (3K).

  Alergând în condiții mult mai bune decât într-o zi obișnuită, în jurul celei de-a doua clădiri ca mărime din lume, veți fi parte a celui mai mare eveniment de alergare în masă din România, care aduce la start atât alergători profesioniști cât și amatori ai activităților fizice în aer liber.

  La înscriere, fiecare alergător va primi tricoul oficial al cursei împreună cu numărul de concurs, dar și medalia de finalist în momentul în care acesta încheie cursa.
  (Mărimea solicitată în formularul de înscriere este disponibilă în limita stocului.)

  Distanța cursei:
  3 km
  Start:
  Sâmbătă 13 Octombrie, ora 10:00 AM
  Locul startului:
  Bd. Libertăţii - Parc Izvor     (vezi harta)
  Timp limită:
  1 oră
  Taxa de înscriere:
  (donație ONG-uri)
  50 RON
  Modalități de plată:
  • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).
   Dacă v-ați înscris deja, click aici pentru a plăti online prin card bancar.
   BRC folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul băncii. BRC nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
   Validarea înscrierii se face automat imediat ce plata este finalizată.

  • Transfer bancar (ordin de plată)
   Bucharest Running Club
   Adresa: București, Str. Hagi Moscu Maria, nr. 1, sector 1
   CUI/CIF: 21585951
   Banca: Raiffeisen Bank - București - Ag. Dorobanți
   Bank: Raiffeisen Bank - București - Ag. Dorobanți
   IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 1730 8502
   IBAN EUR: RO37 RZBR 0000 0600 1730 8504
   IBAN USD: RO96 RZBR 0000 0600 1730 8509
   SWIFT: RZBRROBU
   BIC: RZBR
   Detalii plată: "BIM 2018 - cursa populară - nume alergator"
  Înscrierea va fi anulată automat, dacă plata nu este finalizată după 5 zile lucrătoare.

  Această cursă este necompetitivă dedicată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani, împlinită până la 31 Decembrie a.c.

  Tinerii cu vârsta de cel puțin 18 ani sunt invitați să alerge la Cursa Populară (3K), ce se va desfășura Sâmbătă, 13 Octombrie 2018.

  Cursa are drept scop încurajarea tinerilor adolescenți să adopte un stil de viață sănătos și activ.

  Alergând în condiții mult mai bune decât într-o zi obișnuită, în jurul celei de-a doua clădiri ca mărime din lume, veți fi parte a celui mai mare eveniment de alergare în masă din România, care aduce la start atât alergători profesioniști cât și amatori ai activităților fizice în aer liber.

  La înscriere, fiecare adolescent va primi tricoul oficial al cursei împreună cu numărul de concurs, dar și medalia de finalist în momentul în care acesta încheie cursa.
  (Mărimea solicitată în formularul de înscriere este disponibilă în limita stocului.)

  Distanța cursei:
  3 km
  Start:
  Sâmbătă 13 Octombrie, ora 11:30 AM
  Locul startului:
  Bd. Libertăţii - Parc Izvor     (vezi harta)
  Timp limită:
  1 oră
  Newsletter