Sărbătoriţi succesul de la maraton cu un brunch la Athénée Palace Hilton

Zilele de duminică sunt ideale pentru a petrece timpul cu familia si prietenii. Iar dacă îți petreci duminica alergând la Maratonul Bucuresti, ai cu atât mai multe motive de sărbătorit împreună cu cei dragi. Alege să o faci savurând un brunch complet, care să te ajute să-ți reîncarci bateriile după maraton.

Te invităm la brunch-ul duminical de la Athénée Palace Hilton din restaurantul Roberto’s, să încerci un bufet bogat, completat cu stații de live cooking, o ambianță plăcută asigurată de muzica live și servire impecabilă.

Specialitățile din meniu includ cele mai bune ingrediente locale și italienești: specialități de carne rotisată, o colecție extinsă de brânzeturi excepționale, legume marinate și cele mai delicioase mezeluri italienești, ice bar cu fructe de mare, cele mai bune specialități de burrata și mozzarela, o selecție de rețete clasice, specifice restaurantului Roberto’s, precum focaccia de casă, risotto și penne alla norma, deserturi delicioase si băuturi fresh, perfecte pentru a energiza corpul după o cursă încununată cu succes.

Petrece duminica împreună cu prietenii și familia în restaurantul Roberto’s, la Sunday Brunch, începând cu ora 13:00, până la 16:30.

Rezervă-ți masa la 0731 305 777 și încarca-te de energie dupa alergarea de la Maraton.

Mai multe detalii: http://www.robertos.ro/ro/hiltons-sunday-brunch/

Newsletter