French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Sonia Argint-Ionescu

iul 2, 2014   //    Ambasadori  //   Niciun comentariu

“Am început să alerg acum 8 ani, în primul rând, din ambiție! Am vrut să-mi demonstrez mie că pot să ating anumite obiective și chiar să le depășesc! Este foarte motivant pentru psihic, mai ales pentru persoanele ambițioase, ca mine, să-și poată atinge limitele și apoi să le depășească! Alergatul este euforie pură! De asemenea îmi plac siluetele celor care aleargă, cu musculatura lungă și subțire. Această formă de mișcare antrenează tot corpul. Iar corpul omului este o mașinărie construită perfect pentru alergat. Și să nu uităm o parte din multiplele beneficii ale alergatului dintre care aș aminti: stare de sănătate mai bună, întărirea oaselor și o stare psihică excelentă!”.

 

sonia-argint-ionescu-2-74004_84885800

Sonia Argint-Ionescu este moderatoarea emisiunii de limba germană de la TVR, “Germana ..la 1 din 2000”, unde sunt prezentate cele mai noi și importante evenimente din viața și cultura germanilor din România. Din aprilie 2013, Sonia Argint-Ionescu este implicată în emisiunea Vreau să fiu Sănătos. Printre pasiunile Soniei se regăsește sportul, practicând fitness, cycling, pilates și alergarea.

Ea este mama a doi băieți pe care îi crește într-un stil de viață sănătos având grijă ca familia ei să aibă parte de o alimentație corectă și tratamente potrivite pentru diferite afecțiuni.

www.soniaargintionescu.ro

 

Comments are closed.