Start înscrieri pentru Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii

Asociația TrăiescSănătos.org te așteaptă duminică, 14 decembrie, ora 10:00, la cea de-a treia ediție Băneasa Trail Run 2014, un eveniment powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de Carrefour. Înscrierile pentru prima cursă de alergare a iernii sunt oficial deschise. Afis Baneasa Trail Run

După ce anul trecut, la Băneasa Trail Run au luat startul peste 350 de participanți, anul acesta, Asociația Trăiesc Sănătos vine cu multe noutăți: un traseu extins, cu două curse: tradiționalul traseu de 10,5 km și noul traseu de 21 de km, menit să satisfacă și gusturile celor mai exigenți dintre alergători, pe care îi îndeamnă să descopere alergarea într-un peisaj de poveste, în natură:

„Si anul acesta încurajăm alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure și de a-și menține forma fizică. În continuare, una dintre preocupările noastre rămâne promovarea sportului ca activitate regulată în viața fiecăruia dintre noi și sperăm ca tot mai multe persoane să ni se alăture și să ne ducă mesajul mai departe. Băneasa Trail Run este o cursă între și cu prieteni, așa ca va așteptăm în număr cât mai mare la start”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Este important de știut că locurile sunt limitate la 600 de participanți, care se pot înscrie începând de astăzi pe noul site, www.baneasatrailrun.ro, pentru o taxă speciala, valabilă numai până pe 31 octombrie.

„Băneasa Shopping City și Carrefour Băneasa își unesc forțele și susțin anul acesta cea de-a 3-a ediție a Băneasa Trail Run. Inițiativa organizatorilor ne privește pe toți și ar trebui sa facă parte din stilul nostru de viață”, au declarat reprezentanții celor doi sponsori.

Starturile separate pentru cele două curse, de 21 și de 10,5 de km, vor fi date din parcarea restaurantului Casa Albă, pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureștiului, lângă Academia de Poliție). Astfel, cursa de 21 de km va lua startul la ora 10:30, iar participanții înscriși la cursa de 10,5 km vor porni în alergare la ora 11:00. Kitul de concurs va conține un produs special pentru alergare, numărul de concurs personalizat, cip de unică folosință și alte surprize. La finalul cursei, toată lumea este invitată la restaurantul Casa Albă pentru masa de prânz. Si anul acesta, Băneasa Trail Run va organiza antrenamente oficiale, care vor începe din 26 octombrie și se vor desfășura pe traseul de 10,5 km. Alergările vor avea loc în fiecare zi de duminică, ora 10:00, cu plecare din fața restaurantului Casa Albă. Ne bucurăm să anunțăm că Fundația EMAG ni se alătură în demersul nostru de a susține și promova sportul și mișcarea, în special pentru tineri. Astfel, pentru primii 50 de înscriși, cu vârste până în 25 de ani, Fundația EMAG va plăti 60 de lei din taxa de înscriere. Codul de discount va fi “140bataipeminut”, iar validarea se va face trimițând pe e-mail-ul  [email protected] o copie după cartea de identitate. Pentru mai multe detalii despre înscrieri, antrenamente, oferte, regulament, taxă de înscriere, kit de participare și premii puse la dispoziție de către organizator și de sponsori, accesați www.baneasatrailrun.ro și paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun https://www.facebook.com/traiescsanatos.org.

Newsletter