Tutoriale pentru inregistrarea in cadrul Bucharest Marathon 2018 prin platforma ENDU

Alergătorii care doresc să se înregistreze la ediţia a 11-a a Maratonului Bucureşti Raiffeisen Bank, care va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2018, o pot face fie pe platfoma proprie a Bucharest RUNNING CLUB cu care sunt deja familiarizaţi de la evenimentele trecute, fie pe platforma ENDU, funcţională, dar la a cărei optimizare încă se mai lucrează.

Platforma ENDU oferă avantajele unui cont pesonalizat, posibilitatea de a alege între 5 metode de plată diferiteintegrarea cu aplicaţii mobile prin intermediul cărora să se poată urmări online evoluţia în timpul cursei. Pe platforma ENDU se pot face înscrieri şi la alte curse din Europa.

În cazul în care doriţi să vă înregistraţi la RBBM prin platforma ENDU, este necesar să vă introduceţi datele personale, atât pentru înscrierea la cursă şi pentru plata online, cât şi pentru a vă crea un cont de utilizator ENDU, dacă nu aveţi deja. Contul de pe platforma ENDU rămâne valabil şi poate fi utilizat şi pentru înregistrarea la următoarele evenimente Bucharest RUNNING CLUB, precum şi la alte evenimente de alergare disponibile pe platformă.

Începând din anul 2019, înregistrarea la oricare dintre evenimentele organizate de Bucharest RUNNING CLUB – UNIQA Bucharest 10k&Family Run, Volkswagen Bucharest Half Marathon şi Raiffeisen Bank Bucharest Marathon se va face prin intermediul platformei ENDU.

 

Atunci când vă înregistraţi la RBBM 2019 prin intermediul platformei ENDU, trebuie acordată atenţie sporită următoarelor aspecte:

  1. User si parolă – Pentru a putea utiliza contul şi în viitor, trebuie să le ţineţi minte!
  2. După înregistrarea pe platformă, pentru înregistrarea la RBBM, căutaţi denumirea oficială a evenimentului, care este în engleză – Bucharest Marathonşi nu pe cea în română.
  3. Pentru înregistrarea la RBBM, în secţiunea yes/ no, bifarea cu yes la toate cele 4 puncteeste obligatorie pentru finalizarea cu succes a înscrierii.
  4. Cu butonul Confirm and add a new subscription, care apare după completarea datelor pentru unul sau mai mulţi alergători, puteţi înscrie mai mulţi participanţi de pe contul dvs.

 

IMPORTANT:  Înregistrarea pe ambele platforme pentru acelaşi alergător la aceeaşi cursă este nerecomandabilă, pentru că  platformele nu sunt încă interconectate, înscrierea se dubleză şi implicit şi plata. Un alt efect al acestui fapt, este  că, dacă v-aţi înregistrat pe una dintre cele două platforme, puteţi verifica înscrierea doar pe acea platformă.

 

Pentru orice informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie.

 

Tutorial înregistrare grupuri 

 

Newsletter