Zoli TOTH prezintă ”Run”, imnul Maratonului Bucuresti

Odată cu aniversarea celei de-a zecea ediții a Maratonului București Raiffeisen Bank, Zoli TOTH a primit titlul de Ambasador din partea Bucharest Running Club și a acceptat propunerea de a produce imnul competiției, ”Run”.

Piesa ”Run” este interpretată de Zoli TOTH Project, proiectul muzical al lui Zoli, și compusă de el împreună cu George Călin (cunoscut si ca Manuel Riva) și Robert Konstantin, care semnează și partea vocală a piesei. Piesa va fi inclusă în repertoriul Zoli TOTH Project în cadrul show-urilor viitoare susținute.

“Mărturisesc că nu a fost o misiune ușoară să producem imnul: a trebuit să ținem cont de diferențele de vârstă foarte mari ale participanților, de specificul probelor de alergare și de momentele zilei în care au loc aceste evenimente. Tempoul a fost ales în așa fel încât piesa să se potrivească perfect pentru momentele de încălzire și antrenament. Textul este unul antrenant, motivațional, iar melodia cantabilă. Abia așteptăm să auzim această piesă la premierea câștigătorilor probei de maraton din 15 octombrie 2017. Multumesc organizatorilor pentru provocare și încrederea acordată!”, a declarat Zoli.

Piesa poate fi ascultată pe:

Newsletter