Asociatia Hai sa ajutam!

 

Asociația ”Hai Să Ajutăm!”

Anul acesta se împlinesc 8 ani de când, prin Asociația ”Hai Să Ajutăm!”, venim în sprijinul copiilor abandonați în centrele de plasament, familiilor cu situație materială precară, bătrânilor și oamenilor care locuiesc pe stradă. Sunt 8 ani de când echipa de voluntari depune eforturi susținute atât pentru dezvoltarea educației în mediul rural cât și pentru sprijinirea pacienților cu boli autoimune, cum ar fi lupus.

Noi credem că iubirea este vitală, că dragostea, afecțiunea sunt emoții vindecătoare, emoții care ne ajută să depășim momentele grele, de cumpănă. Iubim ceea ce facem, așadar fiecare proiect îl îmbrățișăm cu emoție.

Te așteptăm alături de noi să dăruiești iubire! Te poți implica în proiecte foarte dragi nouă, proiecte pe care le găsești pe site-ul nostru (www.haisaajutam.ro) sau pe pagina de Facebook (facebook.com/haisaajutam/)

Câteva cuvinte despre principalele noastre activități:

  1. Proiectul “Gătim o masă caldă pentru bătrâni” acțiune în care gătim o mâncare deosebită și apoi organizăm un mic bal unde dansăm pe melodiile din tinerețile lor.
  2. “Caravana rechizitelor”: până în prezent am ajutat peste 7000 de elevi din mediul rural și provenind din familii sărace să meargă la școală, (familii pentru care este greu să ofere copiilor masa zilnică, prin urmare școala rămâne pe ultimul loc).
  3. Anual, de Crăciun, organizăm o piesă de teatru ai căror protagoniști sunt copii din centrele de plasament, ei devenind actori pe scena Conservatorului (anul acesta vă așteptăm să-i vedeți și să-i susțineți pe 7 și 8 decembrie).
  4. “Vrei să fii Moș Crăciun?”: în fiecare an, de Crăciun, ai această posibilitate ca urmare a scrisorilor scrise de copii din centrele de plasament.

În perioada 12-14 octombrie, Hai Să Ajutăm! se transformă în Hai Să Alergăm!

 

Așteptăm înscrierile voastre, să alergăm împreună pentru o cauză care merită!

Newsletter