Fundatia Olimpica Romana

Fundatia Olimpica Romana spune “START MARATON”! Inscrie-te in echipa Fundatiei Olimpice Romane la Maratonul Bucuresti!

for_logo

I-ai vazut in lumina reflectoarelor, pe podium, ai crezut in ei si nu te-au dezamagit. Este vorba despre sportivii Romaniei, oameni care s-au luptat pentru a atinge performante incredibile pentru tara noastra. I-ai considerat eroi imbatabili, insa unii dintre ei au suferit accidente grave in timpul antrenamentelor, s-au ranit si au fost nevoiti sa abandoneze cariera in sport. Altii sufera din cauza unor boli grele venite odata cu batranetea. Acum vrem sa le aratam ca stim sa fim alaturi de ei si la greu. Asa ca in octombrie vom alerga pentru ei, pentru sportivii Romaniei aflati in dificultate. Vino alaturi de noi! Ce este Fundatia Olimpica Romana?

 • O organizatie non-profit, apolitica si neguvernamentala, infiintata cu scopul de a gasi mijloace de finantare pentru sportul olimpic romanesc.
 • Prin proiectele desfasurate, Fundatia Olimpica Romana sustine dezvoltarea tinerilor sportivi din Romania, sprijina echipele care ne reprezinta tara in competitii sportive nationale si internationale si este alaturi de sportivii romani care au nevoie de ajutor in situatii deosebite de viata.

De ce sa alergi in echipa Fundatiei Olimpice Romane?

 • Vei alerga alaturi de nume mari ale sportului romanesc, care se vor alatura echipei noastre.
 • Vei ajuta fosti campioni nationali, mondiali sau olimpici, oameni care au activat in domeniul sportiv si care acum se gasesc in dificultate.
 • Fondurile stranse de tine ii vor ajuta pe acestia sa duca o viata normala, beneficiind de sprijinul de care au nevoie.
 • Cu ajutorul tau peste 50 de persoane vor beneficia, timp de un an, de asistenta financiara pentru procurarea de medicamente, pensii sociale sau chiar ajutoare financiare pentru diferite interventii chirurgicale in tara si strainatate.
 • Cu ajutorul tau vom putea strange cei 50.000 de euro necesari.

Cum te inscrii in echipa Fundatiei Olimpice Romane?

 1. Alege intre cursa populara (2,9 km), stafeta (4 x 10,5 km), semimaraton (21 km) si maraton (42 km)
 2. Inregistreaza-te la una din cursele pe site-ul oficial al organizatorilor (si nu uita sa precizezi ‘Fundatia Olimpica Romana’ la campul ‘Club’)
 3. Incepe sa strangi fonduri pentru cauza Fundatiei Olimpice Romane si antreneaza-te pentru alergare!

Vom fi alaturi de tine!

 • -Iti vom oferi sprijin constant.
 • -Vei primi din partea noastra tricou de alergare pentru cursa.
 • -Pentru ca orice alergator ne este si prieten, te vom invita la sediul Fundatiei pentru a ne cunoaste mai bine.
 • -In ziua cursei te vom incuraja pe traseu – familia si prietenii tai se pot alatura.
 • -Si alte cateva surprize pe care le pregatim special pentru tine.

Vrei sa fii unul dintre alergatorii din echipa Fundatiei Olimpice Romane? Atunci inscrie-te chiar acum! Impreuna vom forma o echipa frumoasa, curajoasa si plina de speranta, gata sa alerge pentru sportivii Romaniei aflati in dificultate. Va multumim!

Newsletter