Special Olympics Romania

Aleargă și tu alături de Campionii Special Olympics România de la Abu Dhabi

 

Campionii Special Olympics România de la Jocurile Mondiale de Vară de la Abu Dhabi aleargă la Maratonul Raiffeisen București! Hai și tu alături de ei!

 

În martie 2019, 34 de tineri cu dizabilități intelectuale s-au întors de la Jocurile Mondiale cu 56 de medalii (de aur, argint și bronz). Prin Sport, ei au reușit să atragă lumii atenția asupra abilităților pe care le dețin. Pentru oricine îi vede în ”acțiune” bucuria este molipsitoare. Integrarea socială a acestor persoane și a altora ca ei este foarte importantă pentru noi, Fundația Special Olympics România. Îi susținem de 16 ani să se antreneze și să participe la competiții de înot, baschet, badminton, atletism, gimnastică, judo, patinaj role, bocce, patinaj artistic, schi fond și alpin, tenis de masă și de câmp, mers/alergare pe zăpadă. Ne dorim ca și tu să te alături cauzei noastre și să-i susții pe Bravii de la Special Olympics să facă sport în continuare, să participe cu demnitate la competiții naționale și internaționale, să aducă medalii pentru România și să ne molipsească cu bucurie!

Acum, sportivii Special Olympics își caută echipă pentru maraton. Cu banii strânși își pot continua antrenamentele și pot visa la următoarea competiție. În cazul persoanelor cu dizabilități intelectuale, sportul reprezintă cheia spre îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate. Asta înseamnă că fiecare oră de sport le îmbunătățește și prelungește viața. Ce poate fi mai minunat decât sentimentul că ai făcut bine și ai contribuit puțin la calitatea vieții altcuiva?

Cu toate că au o dizabilitate (la Special Olympics asta înseamnă IQ sub 70), ei sunt modele pentru alți tineri care vor să se apuce de sport. Reușita lor este un exemplu pentru noi toți.

 

Cum ne poți susține?

  1. Alătură-te #SpecialOlympicsTeam alergând pentru sportivii Special Olympics la cursele de 42Km, 21Km, 10km, ștafetă și cursa populară la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (https://bucharest-marathon.com/registration/)!
  2. Selectează în formularul de înregistrare Special Olympics România la „Cauza susținută” pentru a direcționa un procent din taxa de participare către cauza Special Olympics!
  3. Fă-ți profil de Galantom (http://www.galantom.ro/) și ajută sportivii speciali să-și continue antrenamentele și să ajungă la competiții naționale și internaționale!
  4. Fii tu schimbarea în bine din societate! Contribuie la Incluziunea sportivilor speciali și invită-ți prietenii să facă la fel! Fă #RevoluțiaIncluziunii!

 

Cum te susținem?

  1. Vom fi mândri dacă vei vrea să porți tricoul Special Olympics
  2. Sportivii Special Olympics te vor susține moral pentru că ei înșiși vor alerga în cursa populară, a copiilor și a adolescenților
  3. Vom împărți apă și voie bună la punctele de hidratare.
  4. Îți dăm ocazia să devii Partener al unui sportiv Special (să alergi alături de el) și vei vedea că primești mai mult decât te aștepți de la această relație.

Dacă vrei să ne susții, să devii fundraiser sau ai idei pentru noi, scrie-ne direct pe adresa: o.grecea@specialolympics.ro.  Ne gasești și pe Facebook: https://www.facebook.com/specialolympicsromania/, pe Instagram (https://www.instagram.com/specialolympicsromania/) sau pe site: https://specialolympics.ro/

 

Ne vedem la linia de start!

 

 

Newsletter