Skip to content

Special Olympics România – antrenamente pentru persoanele cu dizabilități intelectuale

Peste 27.000 de copii, tineri și adulți cu dizabilități intelectuale au fost ajutați de Special Olympics România în cei peste 18 ani de la înființare să fie cetățeni activi ai comunității. Integrarea socială a acestora se face prin programe sportive, de angajare, de educație și de sănătate.

ALEARGĂ pentru Special Olympics România pentru a-i ajuta pe BRAVI să se antreneze în două tabere de iarnă, importante pentru competițiile Mondiale Special Olympics la care vor participa. Căutăm alegători pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT pentru a oferi sportivilor cu dizabilități intelectuale ocazia să se antrenze la cel mai înalt nivel, în tabere de iarnă.

Ne dorim să le oferim din nou șansa sportivilor Special Olympics de a se antrena, de a concura, de a se pregăti și de a ne bucura cu reușitele și entuziasmul lor!

Vino alături de #TeamSpecialOlympics și contribuie la revenirea în competiții a echipei Special Olympics România!

Aleargă pentru noi și fii parte din călătoria Special Olympics România! 

Implică-te și susține echipa Bravilor de la Special Olympics să facă sport, să participe cu demnitate la competiții și să câștige medalii!

În iarna fiecărui an, Special Olympics România face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor – în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).

Taberele le oferă tinerilor oportunitatea exersării, deprinderea tehnicilor corecte, socializarea și obșinuirea cu pârtia, cu spiritul de competiție, cu o perioadă petrecută doar printre sportivi, departe de părinți. Sportivii Special Olympics sunt sportivi cu dizabilități intelectuale. Pentru a fi gata de competiție, BRAVII au nevoie să se antreneze și să-și dezvolte abilitățile fizice în cadrul acestor tabere de pregătire dedicate sporturilor de iarnă, alături de antrenori sportivi și personal specializat.

Special Olympics athletes represent a model for other young people that intend to start doing sports. Their success is an example for everyone, with or without disabilities!

How can you support us?

 

  1. Alătură-te #SpecialOlympicsTeam și aleargă pentru sportivii Special Olympics la cursa Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, 30-31 octombrie 2021 (In person event) / 30 octombrie – 15 noiembrie 2021) (Virtual Run), (https://www.njuko.net/bucharest42km/select_competition)!
  2. Select Special Olympics Romania as „Cause I support” from the Registration Form in order to redirect a percentage from the participation tax to Special Olympics cause!
  3. Fă-ți profil de Galantom (http://www.galantom.ro/) și ajută sportivii speciali să-și continue antrenamentele și să ajungă pe podium la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics Kazan 2023!

Be the good change into the society! Contribute to special athletes inclusion and ask your friends to run alongside #TeamSpecialOlympics and be part of the #InclusionRevolution!

 

How do we support you?

  1. Being proud of you wearing Special Olympics T-shirt!
  2. Special Olympics athletes will be supporting you as they will be running themselves at the Marathon race.
  3. We will give you the opportunity to become a Partner of a Special athlete (by running together) and you will learn that you will experience unconditional joy alongside the Special Olympics athletes!
  4. Dacă vrei să ne susții, să devii fundraiser sau ai idei pentru noi, scrie-ne direct pe adresa: a.nicolescu@specialolympics.ro.

 

Ne găsești aici:

Facebook: https://www.facebook.com/specialolympicsromania/,

Instagram (https://www.instagram.com/specialolympicsromania/)

Site: https://specialolympics.ro/

 

See you at the Start line!

#HaiBRAVII

en_GB