Skip to content

Voucher cadou – Gift Card – cadoul ideal pentru alergatori

Cauți cadoul perfect pentru alergătorul din viața ta?

Suntem încântați să îți prezentăm cardul cadou RunInBucharest, o modalitate unică de a răspândi bucuria alergării celor dragi!
Cardul cadou RunInBucharest reprezintă o opțiune grozavă (și foarte la îndemână, dacă ne întrebi ), care îi va permite norocosului să aleagă o experiență de alergare inedită și plină de inspirație.

Fie că sunt alergători experimentați sau începători entuziaști, aceste vouchere reprezintă cheia către aventuri memorabile pe șoselele orașului.

Cum functionează:

Accesează linkul și cumpără cardul cadou cu suma dorită, preferabil să fie valoarea cursei la care va participa întrucât restul de sumă rămas pe card nu va mai putea fi folosit la alt eveniment și nici returnat.
Vei avea posibilitatea de a trimite acest card cadou direct către adresa de email al persoanei care îl va utiliza. Acesta va primi un email cu un cod de card și PIN care vor fi utilizate în ultimul pas din procesul de înscriere, urmând ca în pasul de plată să bifeze varianta de Gift și să introducă datele primite pe email.

en_GB