[:ro]Jogging în scutece [:en]Diapers Jogging[:]

[:ro] 

Copiii trebuie să reprezinte un imbold în menținerea unui stil de viata sănătos și nu o bariera. Aceasta cursa este conceputa pentru a încuraja familiile să trăiască sănătos și să prețuiască mișcarea în aer liber, alături de copii.

Joggingul cu căruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atât de mămicile dornice să își revina la forma fizică anterioară sarcinii, cât și de tăticii care vor să își mențină stilul de viață activ fără ca acesta să reprezinte diminuarea timpului petrecut alături de cei mici.

Inainte ca cei mici sa implineasca varsta pentru a participa ei insisi la concursurile de alergare, acesta este un bun prilej sa ii familiarizati cu sportul.

Alergand in preajma celei de-a doua cladiri ca marime din lume, veti fi parte a unui eveniment deosebit. Toti participantii vor primi cate un tricou de concurs inainte de start. Cei care termina cursa vor primi si cate o medalie de participare la finish.

Cursa este deschisa tuturor parintilor care vor sa alerge sau împingând cărucioarele copiilor lor cu vârste cuprinse între 0 luni si 5 ani.

De asemenea, poate fi folosit si sistemul de purtare, ca alternativa la carucior.

Participarea este gratuită.

Intrucât nu este un concurs in care premiem viteza, din motive de siguranta, premiile vor fi castigate prin tragere la sorti.

Distanta cursei: 900 m

Start: Sambata, 13 Octombrie 2018, ora 13:00

Locul startului: Piata Constitutiei

Timp de desfasurare: nelimitat – din considerente de siguranta, acesta nu este un concurs de viteza!

Atentie! Organizatorii nu asigura carucioarele pentru copii. Inscrieti-va in concurs doar daca aveti un carucior functional, care sa respecte normele de siguranta si sa nu reprezinte un pericol pentru copilul dumneavoastra sau pentru ceilalti participanti la concurs. Asigurarea copiilor din carucior cu centura de siguranta este conditie obligatorie pentru participarea la alergare. Caruciorul trebuie sa fie dotat cu centura de siguranta.

 [:en] 

Children should be an inspiration for embracing a healthy lifestyle, instead of being a burden. This race is intended to encourage families to live a healthy life and appreciate outdoor exercising, alongside their children.

These past years, jogging with strollers has become a sport activity enjoyed by both mothers who want to get back in shape and fathers who are keen to maintain an active lifestyle, without having to cut short the time they spend with their little ones.

Before reaching the age that allows them to participate themselves to running competitions, this is a good opportunity for you to get your children used to sports.

Running in the surroundings of the world’s second largest building, you will enjoy a unique event. All participants receive a competition T-shirt before the start. Finishers will also get a participation medal at the finish line.

The race is open to all parents who want to run or push strollers with children aged between 0 month and 5 years.

A baby wearing system can also be used as an alternative to the stroller.

Participation is free.

As prizes at this competition are not awarded based on the fastest times, for safety reasons, prizes will be won in a drawing raffle.

Race distance: 900 m

Start: Saturday, October 13th 2018, at 13:00

Start point: Piata Constitutiei

Time of competition: unlimited – for safety reasons, this is not a sprinting contest!

 

Attention! The organizers will not provide strollers for the children. Please sign up for the race only if you have a functional stroller that meets the safety standards and does not pose any hazards to your child or the other participants in the competition. Securing children in the stroller with the safety belt is mandatory for the participation in this event. The stroller must be equipped with safety belts.[:]