Sari la conținut

Provocarea Zuzu Fit la Bucharest Marathon 2020: scriem povestea alergării împreună!

Zuzu Fit, partener de cursă lungă al competițiilor Bucharest Running Club, vine cu o provocare inedită, în stilul Zuzu, pentru toți participanții la ediția virtuală a Bucharest Marathon 2020!

Chiar dacă în contextul actual nu mai putem alerga împreună, așa cum o făceam de fiecare dată, Zuzu Fit a pregătit o campanie prin care își propune să scrie povestea alergării alături de toți cei care vor participa la ediția virtuală a Bucharest Marathon 2020.

Și când spunem că scriem povestea, chiar ne propunem să facem acest lucru. Dar cum vom face asta?

Echipa Zuzu Fit a pregătit câteva trasee prin care alergătorii vor putea să scrie mesaje în timp ce aleargă și să transmită bucuria alergării către toți cei care îi susțin! Traseele au fost gândite atât în București, cât și în alte orașe din țară.

Aceste trasee sunt realizate în aplicația Garmin Connect și pot fi încărcate pe ceas înainte de alergare, iar dacă alergătorii nu dispun de un device Garmin, link-ul poate fi accesat și urmat de către oricine!

Așadar, în săptămâna cursei virtuale Bucharest Marathon 2020, aveți opțiunea să folosiți aceste trasee pentru a participa la cursă, dar și pentru a transmite un mesaj pozitiv: alergarea ne face mai buni!

Mai jos puteți descoperi hărțile traseelor, dar facem un scurt rezumat înainte de a trece la treabă:

În plus, invităm toți sportivii care vor alerga pe aceste trasee să folosească hashtag-ul #potimaimult și să dea tag paginilor Zuzu Fit pe Facebook sau Instagram, pentru că echipa Zuzu Fit pregătește niște surprize pentru aceștia!

*chiar dacă ne-am dorit foarte mult ca traseele să aibă distanța exactă a probelor din cadrul Bucharest Marathon 2020 (ediția virtuală), în anumite orașe unele distanțe au fost puțin mărite pentru a obține cuvintele care spun perfect povestea alergării.

Traseele propuse pentru București

MARATON – 42 KM

Primul cuvânt este chiar „Maraton” pentru distanța de 42 kilometri. Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


#POTIMAIMULT – 42 KM

Al doilea traseu de maraton este hashtag-ul Zuzu Fit, adică #potimaimult, expresia care reprezintă ambiția atleților și puterea de a se autodepăși la fiecare antrenament. Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


BUCUREȘTI – 21 KM

Pentru traseul de semimaraton am pregătit un traseu cu numele orașului în care se defășoară competiția, adică BUCUREȘTI. Acesta măsoară 23,38 KM, este un pic mai lung decât proba în sine, dar astfel s-a putut contura frumos mesajul. Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


FORȚĂ – 5 KM

Pentru cel mai scurt traseu de la ediția virtuală a Bucharest Marathon 2020 am pregătit un cuvânt definitoriu pentru toți cei care aleargă, chiar dacă vorbim de 1 KM sau distanța de maraton. Credem că toți acești oameni dau dovadă de FORȚĂ, iar aceasta este povestea lor! Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


Traseu Timișoara

ALERGARE – 10 KM

Pentru alergătorii din Timișoara înscriși la Bucharest Marathon 2020 (ediția virtuală) am gândit un traseu care spune povestea noastră, a alergătorilor, așadar track-ul de GPS va arăta cuvântul ALERGARE la finalul cursei. Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


Traseu Constanța

Prietenie – 10 KM

La Constanța am gândit un traseu special pentru toți alergătorii înscriși la ediția virtuală Bucharest Marathon 2020, acesta constă în parcurgerea unui traseu de 13,82 kilometri pentru a scrie cuvântul PRIETENIE, care definește perfect comunitatea de alergare! Știm că este un pic mai lung decât proba de 10 kilometri, dar a fost singura soluție prin care am putut scrie în mod lizibil acest cuvânt pe străzile din Constanța. Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


Traseu Iași

Viteză – 15 KM

La Iași am ales un cuvânt special pentru alergători: VITEZĂ! Traseul are o distanță de 15 kilometri. Aici puteți accesa link-ul traseului, iar mai jos în puteți urmări pe hartă.


Mai jos vă prezentăm câteva dintre produsele Zuzu Fit, ce ajută sportivii să se recupereze după orice antrenament:

Organismul nostru consumă mai întâi rezervele de carbohidrați, apoi cele de grăsime și inevitabil va ajunge să consume din proteinele din corp, ceea ce poate duce la leziuni musculare severe în timpul expediției sau după aceasta. Proteinele ajută la creșterea masei musculare și a rezistenței la efort, timp în care facilitează o ușoară recuperare post-antrenament.

***
Zuzu Fit și-a făcut o misiune din a motiva, inspira și românii să fie mai activi, mai des, pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă. De aceea, au creat o gamă pentru sportivii amatori și profesioniști și pentru cei care practică activități fizice în mod constant. Produsele sunt bogate în proteine și au un conținut redus de zahăr și grăsime. Perfecte ca gustare, îi ajută pe sportivi să-și crească rezistența la efort și să se recupereze mai ușor după antrenament. Mai multe informații despre Zuzu Fit aici. 

ro_RO