Sari la conținut

Special Olympics România – antrenamente pentru persoanele cu dizabilități intelectuale

Peste 27.000 de copii, tineri și adulți cu dizabilități intelectuale au fost ajutați de Special Olympics România în cei peste 18 ani de la înființare să fie cetățeni activi ai comunității. Integrarea socială a acestora se face prin programe sportive, de angajare, de educație și de sănătate.

ALEARGĂ pentru Special Olympics România pentru a-i ajuta pe BRAVI să se antreneze în două tabere de iarnă, importante pentru competițiile Mondiale Special Olympics la care vor participa. Căutăm alegători pasionați de sport dar și de fapte bune! Îi așteptăm să alerge pentru INCLUZIUNE, să alerge UNIFICAT pentru a oferi sportivilor cu dizabilități intelectuale ocazia să se antrenze la cel mai înalt nivel, în tabere de iarnă.

Ne dorim să le oferim din nou șansa sportivilor Special Olympics de a se antrena, de a concura, de a se pregăti și de a ne bucura cu reușitele și entuziasmul lor!

Vino alături de #TeamSpecialOlympics și contribuie la revenirea în competiții a echipei Special Olympics România!

Aleargă pentru noi și fii parte din călătoria Special Olympics România! 

Implică-te și susține echipa Bravilor de la Special Olympics să facă sport, să participe cu demnitate la competiții și să câștige medalii!

În iarna fiecărui an, Special Olympics România face tot posibilul să organizeze pentru sportivi tabere de antrenament, menite a-i pregăti în vederea competițiilor – în Munții Parâng și în alte zone montane din țară. Sporturile la care BRAVII se antrenează sunt schi alpin, schi fond și snowshoeing (mers/alergare pe zăpadă). Pentru buna organizare a acestor tabere e nevoie de finanțare care să acopere cheltuieli de cazare, masă, transport pe cablu (ski pass).

Taberele le oferă tinerilor oportunitatea exersării, deprinderea tehnicilor corecte, socializarea și obșinuirea cu pârtia, cu spiritul de competiție, cu o perioadă petrecută doar printre sportivi, departe de părinți. Sportivii Special Olympics sunt sportivi cu dizabilități intelectuale. Pentru a fi gata de competiție, BRAVII au nevoie să se antreneze și să-și dezvolte abilitățile fizice în cadrul acestor tabere de pregătire dedicate sporturilor de iarnă, alături de antrenori sportivi și personal specializat.

Sportivii Special Olympics România sunt modele pentru alți tineri care vor să se apuce de sport. Determinarea lor este un exemplu pentru noi toți, persoane cu sau fără dizabilități!

Cum ne poți susține?

 

  1. Alătură-te #SpecialOlympicsTeam și aleargă pentru sportivii Special Olympics la cursa Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, 30-31 octombrie 2021 (In person event) / 30 octombrie – 15 noiembrie 2021) (Virtual Run), (https://www.njuko.net/bucharest42km/select_competition)!
  2. Selectează în formularul de înregistrare Special Olympics România la „Cauza susținută” pentru a direcționa un procent din taxa de participare către cauza Special Olympics!
  3. Fă-ți profil de Galantom (http://www.galantom.ro/) și ajută sportivii speciali să-și continue antrenamentele și să ajungă pe podium la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics Kazan 2023!

Fii tu schimbarea în bine din societate! Contribuie la Incluziunea sportivilor speciali și invită-ți prietenii să alerge alături de #SpecialOlympicsTeam! Fii parte din #RevoluțiaIncluziunii!

 

Cum te susținem?

  1. Vom fi mândri dacă vei vrea să porți tricoul Special Olympics.
  2. Sportivii Special Olympics te vor susține pentru că ei înșiși vor alerga la cursele acestui eveniment.
  3. Îți dăm ocazia să devii Partener al unui sportiv Special (să alergi alături de el) și vei vedea că la finalul cursei te vei bucura necondiționat alături de BRAVI.
  4. Dacă vrei să ne susții, să devii fundraiser sau ai idei pentru noi, scrie-ne direct pe adresa: a.nicolescu@specialolympics.ro.

 

Ne găsești aici:

Facebook: https://www.facebook.com/specialolympicsromania/,

Instagram (https://www.instagram.com/specialolympicsromania/)

Site: https://specialolympics.ro/

 

Ne vedem la linia de start!

#HaiBRAVII

ro_RO