[:ro]World Vision Romania[:]

[:ro] 

 

Maraton pentru educație

Pentru mulți viață e o cursă. Dar pentru copiii din proiectele World Vision, viața e un adevărat maraton pentru educație. Viitorul lor depinde de șansa de a merge la școală. Uneori educație pentru ei înseamnă să meargă kilometri întregi dus-întors în fiecare zi până la școală. Alteori înseamnă o listă interminabilă de lipsuri. Sau părinți analfabeți care nu cred că școala înseamnă o șansă pentru o viață mai bună.

Tu îi poți ajuta să aibă o viață mai bună! Aleargă alături de noi la maraton și poartă tricoul World Vision, ca sprijin pentru copiii nevoiași din mediul rural. Susținerea ta ne ajută să ducem vestea mai departe despre programul “Pâine și Mâine”. Avem nevoie de cât mai mulți participanți, care să alerge la maraton. Tu intri în cursă, ei intră în cursa pentru un viitor mai bun. Ce zici, facem echipă?

Ce trebuie să faci?

Urmărește-ne pe Facebook și pe site, să vezi la ce curse ne înscriem și alege World Vision la secțiunea „Cauza susținută”.  Cu sprijinul tău, 1281 copii înscriși în programul „Pâine și Mâine” pot primi o masă caldă și sprijin la lecții, timp de două ore în fiecare zi.

Din 2016 și până în prezent, susținem educația copiilor din mediul rural, activăm în 42 de comunități din 6 județe: Iași, Vâlcea, Vaslui, Dolj, Ialomița și Cluj.

Haide să dăm startul unui viitor mai bun! Te așteptăm în echipa noastră!

Îți suntem recunoscători dacă dai vestea mai departe pe pagina ta de Facebook și le spui prietenilor tăi despre noi!

 [:]