Jogging în scutece

, ora 23:00 :
Perioada de înscriere online s-a încheiat.
Dacă nu v-aţi înscris deja, o puteţi face direct la locul de start.

 

Copiii trebuie să reprezinte un imbold în menținerea unui stil de viata sănătos și nu o bariera. Aceasta cursa este conceputa pentru a încuraja familiile să trăiască sănătos și să prețuiască mișcarea în aer liber, alături de copii.

Joggingul cu căruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atât de mămicile dornice să își revina la forma fizică anterioară sarcinii, cât și de tăticii care vor să își mențină stilul de viață activ fără ca acesta să reprezinte diminuarea timpului petrecut alături de cei mici.

Inainte ca cei mici sa implineasca varsta pentru a participa ei insisi la concursurile de alergare, acesta este un bun prilej sa ii familiarizati cu sportul.

Alergand in preajma celei de-a doua cladiri ca marime din lume, veti fi parte a unui eveniment deosebit. Toti participantii vor primi cate un tricou de concurs inainte de start. Cei care termina cursa vor primi si cate o medalie de participare la finish.

Cursa este deschisa tuturor parintilor care vor sa alerge sau împingând cărucioarele copiilor lor cu vârste cuprinse între 0 luni si 5 ani.

De asemenea, poate fi folosit si sistemul de purtare, ca alternativa la carucior.

Participarea este gratuită.

Intrucât nu este un concurs in care premiem viteza, din motive de siguranta, premiile vor fi castigate prin tragere la sorti.

Distanta cursei: 900 m

Start: Sambata, 13 Octombrie 2018, ora 13:00

Locul startului: Piata Constitutiei

Timp de desfasurare: nelimitat – din considerente de siguranta, acesta nu este un concurs de viteza!

Atentie! Organizatorii nu asigura carucioarele pentru copii. Inscrieti-va in concurs doar daca aveti un carucior functional, care sa respecte normele de siguranta si sa nu reprezinte un pericol pentru copilul dumneavoastra sau pentru ceilalti participanti la concurs. Asigurarea copiilor din carucior cu centura de siguranta este conditie obligatorie pentru participarea la alergare. Caruciorul trebuie sa fie dotat cu centura de siguranta.

 

Newsletter