Sari la conținut

CURSA SEMIMARATON - 21KM

Data: 13 octombrie 2024

Ora start: 09:00

Distanța: 21,097 km

Timp limită: 3 ore de la startul oficial. Alergătorii care ajung la Sosire dupa acest interval de timp nu vor fi incluși în clasament.

Start: Bd. Libertății, în dreptul Parcului Izvor. Sosire: Piața Constituției

Harta cursă

Despre înscriere

Nu, nu se mai pot face înscrieri în ziua cursei.

Taxele de înscriere nu sunt rambursabile, inclusiv pentru cei care s-au înscris și nu se prezintă  la competiție.

Kit-ul de participare se ridică din cadrul SPORT EXPO. Pentru zile si orele de predare kit-uri in cadrul SPORT EXPO urmăriți  programul de eveniment.

Înainte de cursă

Scrisoarea de confirmare va fi primită în săptămâna evenimentului.

Doar dacă nu sunteți din București și faceți dovada sosirii în București în ziua cursei.

Ziua cursei

Timpul limită este de 3 ore de la startul oficial. Alergătorii care ajung după acest timp nu vor fi incluși în clasament. 

La aceasta editie nu avem sectoare

Conform regulamentului IAAF/AIMS, va fi amplasat câte un punct de hidratare la fiecare 5 km, deci la aproximativ Km 5/10/15/Sosire. Participanții sunt rugați să arunce sticlele și paharele de plastic în zonele apropiate punctelor de hidratare pentru a înlesni procesul de curățenie. Nu sunt permise recipiente de sticlă sau metalice pe parcursul desfășurării cursei.

Serviciul de cronometrare va fi asigurat pentru cursele competitive ( 42km,ștafetă,21km,10km) de catre o companie specializata. Sistemul inregistreaza fiecare trecere a cipului electronic al fiecarui alergator peste covoarele electronice (puncte de control) si calculeaza timpul fiecarui alergator. Punctele de control sunt amplasate la linia de start/sosire si de-a  lungul cursei, fara a fi semnalizate.

După cursă

Rezultatele live si finale vor fi afisate pe site-ul evenimentului.

ro_RO