Sari la conținut

HOSPICE "Casa Speranței"

Team HOSPICE la Maratonul București Raiffeisen BANK

Intră în Team HOSPICE la Maratonul București Raiffeisen Bank 2020 dedică-ți alergarea copiilor și adulţilor cu boli incurabile din România.

10 și 11 octombrie sunt zilele în care cea mai OPTIMISTĂ echipă aleargă CONTRA CRONOMETRU pentru TIMPUL LOR, la cel mai important eveniment sportiv din România!

Team HOSPICE este cea mai mare comunitate de alergători care susţine o cauză, în competiţie doar în fapte bune, mereu cu pași mari pentru speranţă, cu cea mai antrenantă echipă de voluntari, purtând tricoul verde – tricoul speranţei și având cel mai animat cort din Piața Constituției.

Strânge minim 500 lei pentru cursele de anduranţa și 150 de lei pentru cursa populară. Poți ajuta bolnavii incurabili din România să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi!

30 septembrie este ultima zi în care te poți înscrie pe http://team.hospice.ro/

Detalii și pe https://www.facebook.com/TeamHOSPICE/ sau la Aura Goia: 0732310953

Peste 22.000 de pacienți și familiile acestora au primit, în 25 de ani, din 1992 până acum, servicii de îngrijire paliativă în București și Brașov. Pentru că toate serviciile sunt oferite gratuity și necondiționat, HOSPICE are nevoie de fonduri pentru a continua să fie alături de cei care se luptă cu un diagnostic necruțător.

Dacă ai nevoie de ajutor, idei, încurajări, întrebări legate de competiție sau vrei să te implici în alte evenimente HOSPICE, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la aura.goia@hospice.ro sau să ne suni la 0732310953. Un om optimist sigur are un prieten la fel de optimist ca și el! Îl așteptăm și pe prietenul tău în Team HOSPICE!

ro_RO