Sari la conținut

HOSPICE "Casa Speranței"

Team HOSPICE la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

Intră în Team HOSPICE și dedică-ți alergarea copiilor care au nevoie de îngrijire paliativă! Doar împreună vom putea construi un spital dedicat îngrijirii paliative pediatrice la Adunații Copăceni!

14 și 15 octombrie sunt zilele în care cea mai OPTIMISTĂ echipă aleargă CONTRA CRONOMETRU pentru TIMPUL LOR, la cel mai important eveniment sportiv din România!

Team HOSPICE este cea mai mare comunitate de alergători care susţine o cauză, în competiţie doar în fapte bune, mereu cu pași mari pentru Speranţă, cu cea mai antrenantă echipă de voluntari, purtând tricoul verde – tricoul Speranţei și având cel mai animat cort din Piața Constituției.

8 octombrie este ultima zi în care te poți înscrie pe http://team.hospice.ro/.

Detalii aici sau la numărul de telefon 0737 300 895- Ana Șulea. 

Peste 45.000 de oameni aflați într-o cursă nedreaptă au găsit alinare la HOSPICE Casa Speranței din 1992 și până acum- ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii.

Dacă ai nevoie de ajutor, idei, încurajări, întrebări legate de competiție sau vrei să te implici în alte evenimente HOSPICE, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la ana.sulea@hospice.ro sau să ne suni la 0737 300 895.

ro_RO