Sari la conținut

Asociația HELP Autism

Susține #TeamHelpAutism la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2022!

De ce să alergi pentru adolescenții și tinerii cu autism?

Persoanele cu autism au nevoie de terapii și servicii personalizate, accesibile și de calitate pentru a fi pe deplin incluse în comunitate.  Practic, fără ajutorul nostru și al altor ONG-uri de profil, copiii cu autism nu ar evolua și ar ajunge, probabil, adulți dependenți pe viață de ajutorul celor din jur.

Ei nu pot și nici nu vor putea vreodată să se descurce în viață fără terapie. De aceea, ne grăbim să intervenim, să le oferim terapia de care au atât de multă nevoie.

Acest lucru este posibil doar alături de partenerii noștri și oamenii dornici să ne sprijine și să ne ajute acolo unde avem nevoie.

Viitorul lor depinde de noi.

2 ore de terapie ABA, 1 oră de kineto, 1 oră de logopedie.

Așa arată programul zilnic al majorității copiilor din centrele Help Autism.

Pe lângă cele 4 ore de muncă, fiecare copil merge în fiecare zi la grădiniță sau școală. O dată sau de două ori pe săptămână merge la terapie de integrare sensozorială și la activități sportive care îi ajută să-și dezvolte motricitatea afectată și ea de diagnostic.

Împreună cu tine putem ajunge mai aproape de misiunea noastră.

Terapia unui copil ajunge la 1000 euro lunar și, din păcate, această sumă nu este decontată de către stat în acest moment. Serviciul pe care astăzi îl oferim copiilor și tinerilor cu TSA este susținut doar datorită partenerilor și oamenilor deschiși să sprijine financiar fiecare dintre acești copii.

Aleargă alături de noi în echipa portocalie pentru a oferi o șansă copiilor diagnosticați cu TSA la o viață independentă.

Despre Help Autism

Timp de 12 ani, Help Autism a fost alături de peste 3.000 de copii cu autism și de familiile acestora în cadrul celor 9 centre din București, Suceava și Târgoviște și la domiciliu. Am susținut, orientat și conturat evoluția lor.

Ne mândrim cu binele făcut în fiecare an, vă lăsăm să parcugeți Raportul de bine din 2021 https://helpautism.ro/images/2021/Help-Autism-raport-de-bine-2021.pdf și să ne vizitați pe www.helpautism.ro, precum și pe www.facebook.com/helpautism.ro.

ro_RO