Sari la conținut

Fundația Autonom: 11 ani de transformare educațională.

Pentru că am conștientizat că educația reprezintă pilonul pentru evoluția viitoarelor generații, ne-am implicat în peste 950 de proiecte. De la dotarea unităților școlare, până la programe de dezvoltare personală și pregătire pentru performanță, Fundația Autonom contribuie de 11 ani la îmbunătățirea universului educațional românesc.

Unul dintre proiectele de suflet ale Fundației este Programul „Devino AutonOM”. Prin acest proiect ne dorim să construim un fundament solid pentru caractere puternice și pregătite pentru viitor, încurajând explorarea timpurie a unor teme precum valorile personale, implicarea în comunitate, educația financiară, sustenabilitatea, pasiunile individuale, importanța lecturii, conștientizarea diferențelor dintre lumea reală și lumea virtuală, gestionarea sentimentelor, a fi sau a avea.

Astfel, „adoptăm” clasele a VII-a și transformăm orele de dirigenție într-un cadru dedicat explorării personalității individuale ale elevilor.

Până în prezent, „am adoptat” peste 60 de clase din întreaga țară, programul fiind foarte bine primit atât de cei peste 1500 de elevi cu care am interacționat, cât și părinți și profesori.

ro_RO