Sari la conținut

Fundația Autonom – Alergăm împreună pentru educație!

Intră în echipa Fundației Autonom la Maratonul Raiffeisen Bank 2021 și dedică-ți alergarea educației copiilor.
Prin Fundația Autonom ne-am implicat de-a lungul timpului în peste 550 de proiecte educaționale, care ne-au învățat ce înseamnă bucuria dăruirii. Viziunea noastră este de a ne implica în proiecte mici și cu impact direct pentru copiii, adolescenții și studenții din comunitățile în care suntem prezenți.

Totul a pornit de la compania Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate, care a fost gândită, încă de la început, ca o organizație care învață și evoluează în fiecare zi. Echipa noastră de voluntari este formată din angajații Autonom. Ei sunt încurajați să identifice și să se implice în inițiative care sprijină educația și dezvoltarea copiilor. Ajutându-i pe ei să crească, creștem și noi, iar împreună ne bucurăm de micile schimbări pe care reușim să le producem în jurul nostru.

Mai multe despre diversitatea și frumusețea proiectelor în care ne-am implicat puteți găsi pe https://fundatia.autonom.ro/proiecte/

Dacă rezonezi cu cauza noastră, te invităm să te înscrii la una din cursele evenimentului și să selectezi Fundația Autonom în Formularul de înscriere la secțiunea „Cauza susținută”.

Pentru orice informații ne poți scrie la adresa marketing@autonom.ro.

 #fundatiaautonom #alergampentrueducatie #runningforeducation

ro_RO