French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Transmisiune in direct

Invita-ti membrii familiei, prietenii si colegii de serviciu care nu te pot insoti sa te priveasca in timp ce iei startul, in direct, pe aceasta pagina.

Vor avea ocazia sa surpinda atmosfera evenimentului in principalele ei momente: incalzire, start, finish si premiere. De asemnea, vor afla pentru ce cauze sociale se alearga la aceasta editie, alaturi de ce vedete concurezi, vor primi informatii in timp real despre ceea ce se intampla pe traseu si in Piata Constitutiei.

Daca vrei sa vezi ce anume am transmis la celelalte evenimente organizate de Bucharest RUNNING CLUB anul acesta – 10k & Family Run din 3 aprilie si Semimaratonul Bucuresti din 14-15 mai – te invitam sa urmaresti inregistrarile pe www.bucuresti10km.ro/live si www.bucuresti21km.ro/live.

Daca ai poveste frumoasa legata de participarea la editia din acest an a Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank, care crezi ca merita impartasita in cadrul transmisiunii din 8-9 octombrie, te rugam sa trimiti un e-mail pe adresa diana.demian [ a t ] abrc.ro.