Viitor Plus

Îți dorești să participi și tu la combaterea crizei climatice?

Reciclezi acasă, la birou sau îți dorești să-ți formezi obiceiul de a recicla?

Știi că fiecare acțiune a ta este importantă pentru că doar acționând împreună, rezultatele benefice mediului se cumulează?

Dacă ai răspuns pozitiv la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci te invităm să susții și să alergi pentru cauza Harta Reciclării – un proiect al asociației ViitorPlus!

 

Ce este Harta Reciclării?

www.hartareciclarii.ro  este prima platformă națională, interactivă, care-ți permite să identifici și să localizezi punctele de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile din România, oferindu-ți, însă, și posibilitatea de a contribui la baza de date a hărții, prin adăugarea de noi puncte de colectare selectivă – dacă acestea nu există deja, sau prin revizuirea celor deja existente, dacă descrierea lor nu este conformă cu realitatea.

Harta Reciclării are și o componentă educativă în afara mediului virtual, pentru a motiva elevii și tinerii să colecteze separat deșeurile și să identifice unde le pot lăsa, accesând hartareciclarii.ro. Am pregătit și coordonat voluntari „eco-ambasadori” care au vorbit în această vară cu mii de tineri la 30 de evenimente recreative, culturale, sportive. De asemenea, începând din această toamnă “eco-ambasadorii” vor ține ateliere educaționale pentru 100.000 de elevi din toată țara.

Platforma Harta Reciclării este un proiect ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă. ViitorPlus este o organizație non-profit cu o experiență de 13 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu.

Cum îți mulțumim pentru că susții Harta Reciclării?

Îți oferim un tricou de alergare special personalizat pentru susținătorii Hărții.

Pentru a putea intra în legatură cu tine și a primi tricoul, te rugăm:

– să completezi formularul de pe această pagină www.hartareciclarii.ro/maraton

Sau

  • vino la standul Hărții Reciclării de la Sport Expo (de la Mall Vitan, 10-12 octombrie).

Newsletter