French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

Ajungem Mari

Untitled design (7)

Ajungem Mari

Ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa AJUNGA MARE!

Prin cursuri interactive, ateliere creative si iesiri antrenante, alaturi de voluntari care le devin copiilor prieteni, profesori si mentori!

Pana acum de proiect beneficiaza de sprijinul a 350 de voluntari 700 de copii si tineri din Bucuresti si alte 4 judete, iar din toamna aceasta activitea se extinde rapid si demareaza in alte 12 judete. Proiectul a pornit in iulie 2014 si a primit din primul an premiul II la Gala Societatii Civile la sectiunea “Proiecte de voluntariat”.

Pentru extindere programul Ajungem MARI are nevoie de fonduri pentru materialele educationale pe care voluntarii le folosesc la ore si pentru organizarea training-urilor pentru voluntarii din Bucuresti si din tara.

Anul trecut toate proiectele noastre au fost finantate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, asadar credem ca bucurestenii care alearga pot aduce o contributie extraordinara in vietile acestor copii. Invitam participantii la maraton sa sustina cauza si ii invitam si sa ii cunoasca pe copii si voluntari pentru a intelege cat de important este ajutorul pe care il ofera.

500 de lei este costul pentru ca un copil sa participe timp de un an la 3 cursuri saptamanale pline de joc si activitati interactive si ia iesiri din centre, alaturi de voluntari care ii devin prieteni si mentori si il motiveaza sa Ajunga MARE.

Pe langa inscrierea in maraton, participantii sunt invitati sa devina fundraiseri si sa stranga prin donatiile prietenilor suma pentru UN AN de EDUCATIE pentru un copil.

Pentru a deveni fundraiser, particiantii sunt invitati sa stranga fonduri pe platforma oamenilor de bine Galantom, completand formularul de inscriere aici – http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/ (taxa de participare in competitie se achita separate pe www.bucharest-marathon.com)

Multumim din suflet in numele copiilor!

___________________________________

Programul educational Ajungem MARI al Asociatiei Lindenfeld sprijina copiii din centre de plasament sa invete cu placere, prin joc, ii ajuta sa capete incredere in ei si sa isi formeze abilitati de comunicare si lucru in echipa si ii motiveaza sa Ajunga MARI, oameni responsabili si independent. Detalii pe www.ajungemmari.ro.

Scopul programului educational Ajungem MARI al Asociatiei Lindenfeld este de a-I ajuta pe copiii din centre de plasament si familii cu problem sa Ajunga MARI, oameni responsabili si independenti, feriti de pericolele si tentatiile strazii. Cu ajutorul unei echipe mari de voluntari, incercam sa reducem trauma abandonului si separarii de familie si sa le transmitem copiilor atat cunostinte, cat si valori pentru o viata demna si sanatoasa.

Toate proiectele Ajungem Mari pun accent pe dezvoltarea personala a copiilor – cresterea increderii in sine si formare de abilitati de comunicare si lucru in echipa. Folosim prin metode interactive de educatie, oferindu-le experiente frumoase, incurajare, motivare si indrumare.

  • „Da-ti pasiunea mai departe” – proiect de voluntariat prin care tinerii le predau copiilor materii care ii pasioneaza, prin joc si activitati interactive: mate, romana, engleza, fotografie, muzica, dans, cinematografie, teatru etc.
  • „Prinde forma!” – cursuri cu traineri de teatru public speaking, terapie prin ras etc
  • „Explorator pentru o zi” – vizite la muzee, teatre, in parcuri de aventura, la opera, galerii de arta, diverse evenimente;
  • „Indrazneste sa visezi!” – primii pasi in orientare profesionala, prin vizite interactive si motivationale in companii, fabrici si diverse locuri de munca
  • „Invata sa pedalezi” – proiect prin care ii invatam pe copii sa mearga pe bicicleta si le donam biciclete
  • „Vacanta (te face) Mare” – tabara de dezvoltare personala la munte, plina de jocuri de echipa, de incredere, de creativitate, de rol si de miscare.