French    Spanish    German    Finnish    Greek    Polish    Swedish
Youtube

SAMAS Diapers Jogging

Registration form


Online registration is possible, using this form, only before 11:00 PM Sunday, October 8th.


WARNING ! Only the parent / legal tutor may submit this form and receive the race kit for participating together with the child.

Information about the parent runner
First name:
Family name:
City:
Country:
Phone number:
E-mail:
Information about the baby
First name:
Family name:
Gender:
 
Date of birth:
  YYYY-MM-DD
Kindergarden:
Payment methodSunt de acord cu termenii și condițiile de participare:
(Română) 1. Înţeleg pe deplin şi îmi asum în întregime riscul şi responsabilităţile pe care le implică participarea mea la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon.
2. Înţeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiţie, al cărei traseu implică / poate implica pe parcursul acestuia şi trafic rutier.
3. Confirm că sunt apt(ă) atât eu cât şi copilul împreună cu care m-am înscris în concurs din punct de vedere medical şi într-o formă corespunzătoare pentru a participa la un asemenea concurs de anduranţă, cum este Raiffaisen Bank Bucharest International Marathon, astfel încât exonerez organizatorii, precum şi oricine are legătură cu aceştia (sponsori, parteneri, angajaţi, autorităţi, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenţii aş putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfăşurării competiţiei la care particip.
4. Declar pe prorprie raspundere ca voi participa la concurs cu un carucior functional, care sa nu reprezinta nici un pericol in ceea ce priveste siguranta, atat pentru copilul meu, cat si pentru ceilalti participanti la concurs.
5. Declar pe proprie raspundere ca voi asigura copilul cu centura de siguranta a caruciorului.
6. Declar pe proprie raspundere ca nu voi agresa cu caruciorul ceilalti participanti la cursa prin pastrarea distantei corespunzatoare.

7. Declar, prin prezenta, că în situaţia în care ar surveni pe parcursul competiţiei evenimente ca cele descrise mai înainte, mă angajez să suport toate cheltuielile ocazionate de transportul către o unitate medicală specializată şi declar că renunţ la orice pretenţii aş putea avea în legătură cu un astfel de transport şi / sau tratament de urgenţă, întârzieri ori deficienţe în legătură cu acesta.
8. De asemenea, prin prezenta, îmi exprim acordul în legătură cu utilizarea de către Raiffaisen Bank Bucharest International Marathon, precum şi de către partenerii ori sponsorii organizatorilor, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing.
9. Sunt de acord să primesc mesaje informative şi promoţionale de la organizatori şi partenerii principali ai competiţiei.
10. Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a ma adresa justitiei, precum si faptul ca drepturile de acces la date, de interventie si de opozitie pot fi exercitate adresand o cerere scrisa catre Raiffeisen Bank SA, datata si semnata, in care se vor mentiona informatiile prevazute de lege. Oricarei cereri formulate in temeiul Legii nr.677/2001 ii voi atasa o copie lizibila a actului meu de identitatate. Sunt de acord ca RAIFFEISEN BANK SA sa procedeze la colectarea si prelucrarea datelor mele personale precizate mai sus, precum: numele, prenumele, adresa de e-mail, codul numeric personal, pe teritoriul României direct si/sau prin imputernicitii si/sau partenerii contractuali ai acesteia în scopul de a participa la campaniile promotionale derulate de catre Banca, in calitate de organizator, pe durata campaniilor promotionale ce vor fi organizata de catre RAIFFEISEN BANK SA. În cazul în care nu voi mai fi de acord cu prelucrarea si transferul datelor mele personale în conditiile stipulate mai sus, înteleg sa imi exprim aceasta optiune în scris si sa o înaintez catre RAIFFEISEN BANK S.A.
RAIFFEISEN BANK S.A. asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate, iar accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului raporturilor juridice nascute in relatie cu aceasta. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale. In cazul in care nu voi mai fi de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in scop de marketing de catre operator sau în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop, inteleg sa imi exprim opozitia în orice moment, in scris, în mod gratuit si fara nicio justificare si sa o inaintez catre RAIFFEISEN BANK S.A.

Asociatia SAMAS

Copiii trebuie sa reprezinte un imbold in mentinerea unui stil de viata sanatos si nu o bariera. Aceasta cursa este conceputa pentru a incuraja familiile sa traiasca sanatos si sa pretuiasca miscarea in aer liber, alaturi de copii.

Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ fara ca acesta sa reprezinte diminuarea timpului petrecut alaturi de cei mici.

Inainte ca cei mici sa implineasca varsta pentru a participa ei insisi la concursurile de alergare, acesta este un bun prilej sa ii familiarizati cu sportul.

Alergand in preajma celei de-a doua cladiri ca marime din lume veti fi parte a unui eveniment deosebit. Toti participantii vor primi cate un tricou de concurs inainte de start. Cei care termina cursa vor primi si cate o medalie de participare la finish.

Cursa este deschisa tuturor parintilor care vor sa alerge impingand carucioarele copiilor lor cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani.

De asemenea, poate fi folosit si sistemul de purtare, ca alternativa la carucior. Conditia este ca bebelusul aiba peste 6 luni si sa “concurati” in pas de mars in loc de alergare.

Intrucat nu este un concurs in care premiem viteza, din motive de siguranta, premiile vor fi castigate prin tragere la sorti, pentru 5 participanti care trec linia de finish!

Distanta cursei: 850 m

Start: Sambata, 8 Octombrie 2016, ora 13:15

Locul startului: Piata Constitutiei

Timp de desfasurare: nelimitat – din considerente de siguranta, acesta nu este un concurs de viteza!

Prețuri participare:
– 40 RON dacă plata se face în perioada 1 Iulie – 25 Septembrie
– 45 RON dacă plata se face la Sport Expo, 7-8 Octombrie
Plata se poate face online prin formularul de înscriere alăturat
sau prin transfer bancar (ordin de plată):

Bucharest Running Club
Adresa: Bucureşti, Str. Atena, nr. 20, sector 1
CUI/CIF: 21585951
Bank: Raiffeisen Bank – Bucureşti – Ag. Dorobanţi
IBAN RON: RO91 RZBR 0000 0600 1730 8502
IBAN EUR: RO37 RZBR 0000 0600 1730 8504
Detalii plată: “BIM 2016 – jogging in scutece – nume copil”

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, pentru 5 participanti care trec linia de finish!

Atentie! Organizatorii nu asigura carucioarele pentru copii. Inscrieti-va in concurs doar daca aveti un carucior functional, care sa respecte normele de siguranta si sa nu reprezinte un pericol pentru copilul dumneavoastra sau pentru ceilalti participanti la concurs. Asigurarea copiilor din carucior cu centura de siguranta este conditie obligatorie pentru participarea la alergare. Caruciorul trebuie sa fie dotat cu centura de siguranta.

*Cursa este organizata sub egida Programului SAMAS de Sanatate pentru Mame si Sugari, un proiect prin care Asociatia SAMAS isi propune sa vina in sprijinul viitoarelor si proaspetelor mame si tati din Romania.

Programul SAMAS si Educatorii Perinatali SAMAS ofera gravidelor si mamelor cursuri de pregatire pentru nastere, consiliere pentru nutritia gravidei si a mamei care alapteaza, consiliere de alaptarea bebelusului si cursuri de diversificare a alimentatiei bebelusului precum si sfaturi despre alimentatia copilului pana la 3 ani. Mai multe despre beneficiile programului puteti afla intrand pe www.programsamas.ro.

In perioada 2013-2016 Programul SAMAS prin eforturile echipei SAMAS a reusit sa ofere informatie medicala corecta si suport pretios in perioada perinatala unui numar semnificativ de gravide si mame, atragand de partea sa sute de cadre medicale din toata tara. Rezultatele de pana ar fi fost posibile fara suportul donatorilor nostri, pe care ii consideram parteneri de incredere ai initativei SAMAS.

Suntem deci mandri sa prezentam catre public aceste rezultate:
• 552 de cadre medicale din 20 judete au beneficiat de Bursa de formare SAMAS
• 8000 de mame au participat la cursurile SAMAS
• 1103 mame in situatii dificile de viata au primit suport gratuit
• 200.000 de mame au primit informatii de la Educatorii SAMAS
• 20 de orase din tara cuprinse in Reteaua SAMAS
• 5 Centre Regionale SAMAS deschise in tara: Bucuresti, Constanta, Bistrita, Pitesti

Consideram ca implicarea si suportul donatorilor nostri este un element esential pentru bunul mers al activitatii Asociatiei SAMAS cat si pentru dezvoltarea viitoare a acestei initiative unice in Romania.
Le multumim inca o data pentru ca impartasesc viziunea noastra si ne sustin in efortul de a aduce schimbarea in bine in viata parintilor din Romania aflati la inceput de drum.

Toate fondurile stranse deci in urma platii taxei de participare la cursa Jogging in Scutece va merge catre activitatea sociala a Asociatiei SAMAS, unde vor ajuta inzecit parintii aflati la inceput de drum dar intr-o situatie dificila de viata.