Sari la conținut

Beatrice Olaru

[:ro]

Beatrice a făcut timp de 12 ani handbal, „un sport frumos de echipă, dar destul de dur pentru o fată”. Oricum, poate spune că face sport de când se știe – a intrat pentru prima dată într-o sală de sport la cinci ani, de mână cu mama sa. „Îi voi mulțumi toată viața mamei mele pentru că mi-a îndrumat pașii spre sportul de performanță, pentru că viața de sportiv m-a disciplinat.” Ca trainer de fitness, Beatrice face acum echipă alături de clienții și colaboratorii săi, pe care îi sprijină și alături de care simte satisfacțiile muncii sale.

Beatrice spune despre ea că este pasionată și fericită cu ceea ce face, pentru să sportul îi curge „pur și simplu prin vene”. Consideră că pentru o viață de calitate până la adânci bătrâneți este nevoie și de o nutriție inteligentă și de atenție pentru refacere: „Numai dacă avem grijă de noi în primul rând, o să putem avea grijă de cei dragi cât mai mult timp”.

[:en]

Beatrice played handball for 12 years, „a nice team sport, but tough enough for a girl”. She first entered the gym as a five-year-old holding her mother’s hand. „I will thank him all my mother’s life because she guided my steps towards performance sports, because my life as a athlete disciplined me.” As a fitness trainer, Beatrice is now teaming up with her clients and collaborators, supporting them and feeling the satisfaction of her work.

Beatrice says she is passionate and happy with what she does, and sport „simply flows through her veins”. She believes that for a quality life up to the old age, intelligent nutrition and attention to recovery are a must: „Only if we take care of ourselves first, we can take care of our loved ones for as long as possible.”

[:]

ro_RO