Sari la conținut

Aleargă pentru o cauză caritabilă

În fiecare an, la Maratonul București, sute de alergători aleg să transforme experienţa lor de alergare într-una mai specială, alergând în numele unei cauze caritabile.

Multe organizații au încă provocări financiare din cauza impactului Covid-19 şi al războiului, așa că în 2022, în mod special, au mai multă nevoie de ajutorul tău în strângerea de fonduri, pentru a continua să ofere serviciile lor către comunitate.

Ce înseamnă să alergi pentru o cauză

Ai acceptat provocarea sportivă, aşa că te invităm să îţi dedici participarea unei cauze cu impact social. 

Dacă eşti deja înscris ca sportiv, poţi să îţi creezi o pagină de fundraising, unde susții voluntar o cauză în care crezi.  

Îți activezi prietenii, colegii, cunoscuții, pe cei din mediul său social să contribuie alături de tine, prin donații online (direct pe pagina ta) la realizarea proiectului ales. 

Partea frumoasă este că ei pot să-ți transmită și un mesaj de încurajare care să te motiveze înainte sau în timpul cursei.

De ce să alergi pentru o cauză

Alergând pentru o cauză caritabilă câștigi bucurie că poți ajuta și motivație în plus să îți duci provocarea până la capăt, motivaţie care te poate ajuta să duci la  bun sfârşit atât antrenamente cât și cursa în sine.

Click aici pentru motivaţie

Cauze partenere

Poţi alege oricare din cauzele oficiale de la eveniment, toate fac o muncă extraordinară pentru a contribui la o lume mai bună, indiferent că sunt cauze sociale, de mediu, educaţie sau orice alt domeniu. 

Click pentru cauzele oficiale

Creează pagina ta acum!

Eşti înscris, ai ales cauza dragă ţie, tot ce rămâne de făcut este să îţi creezi pagina de fundraising. 

Platformele recomandate de noi sunt Galantom și GivenGain.

ro_RO