Concurs „Povestea mea de 10”: Cezara Doriane

Sportul uneste caractere diferite, varste, leaga prietenii si face din noi fiinte mai umane, mai responsabile de fiinta din noi!

 

Multumesc maratonistului nostru patriot, Ilie Rosu care m-a incurajat sa alerg la semimaraton (6 semi – 53 ani). Multumim organizatorilor  si voluntarilor.

De ce alerg?

Oe zi ce trece, ochii mei devin mai grei dar vad mai frumos si mai multe, pretuiesc mai bine lucrurile si in loc sa exist, traiesc! Pentru 21 km sunt pregatita sa imi testez gleznele si sa-mi aduc copilaria acasa, sa zburd precum bondarii cand primavara infloreste continuu. Vreau sa vad cat a pus Dumnezeu in mine, cata poezie, cata iubire si cata pofta de viata!

La semimaratonul de anul trecut, mi-am luat Tricolorul, sufletul si inima de mana… din inima am facut locomotiva, din suflet altar, iar cu Tricolorul drum catre amintiri, catre prietenii si o lume mai buna fara razboi si poluare, in care fiecare cetatean sa poata “alerga” in aceasta calatorie a vietii, mai plini de iubire, mai plini de Dumnezeu.

Urez succes la toti cei care se vor intrece cu ei insisi si abia astept sa ne revedem pe 14-15 Octombrie.

Povestea mea? Am inceput de la 2 ani sa musc din viata si de atunci nu mai ma opresc. Alergarea in opinia mea este cel mai sanatos mod de a curata organismul de boli, depresii, singuratate si aduce cu sine responsabilitatea divina de a avea un trup sanatos, suplu, dinamic si frumos la orice varsta!

Multumesc ca existati! #BucharestMarathon10

 

Impartaseste cu noi povestea ta la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si castiga invitatii gratuite la editia aniversara de 10 ani. Detalii regulament – aici.

#RunInBucharest #BucharestMarathon10

Newsletter