Gabriela Szabo

“Mișcarea este ceva natural, face parte din noi, iar ea se descoperă la o vârstă fragedă. Părinții reprezintă primul model al unui copil și cel mai important. Alături de părinți copiii se simt în siguranță, pot beneficia de sfaturile și încurajările necesare și capătă încredere. Cu ei vor putea împărtăși toate emoțiile acelei zile, ale participării la o cursă de alergare, dar și pe cele ale descoperirii frumuseților Bucureștiului. 

 

Eu însămi m-am implicat și voi susține în continuare mișcarea de masă, ca formă de relaxare și educație, pentru o stare de sănătate mai bună, pentru un spirit pozitiv, frumos și competitiv. Tocmai de aceia sunt ambasador al Maratonului Internațional al Bucureștiului care a devenit un motor al sportului de masă, în cei 10 ani de când funcționează perfect. Valeria face parte din familia campionilor olimpici pentru care sportul înseamnă viață.”

 

Gabriela Szabo a concurat la probele de 1500 m şi 5000 la Campionatele Olimpice din 1996 şi 2000 , unde a câştigat o medalie de aur, una de argint şi una de bronz. Szabo este de trei ori campioană mondială. Este in continuare deţinătoarea recordului europen la  proba de 3000 m.  A ocupat funcţia de Ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul României.

 

 

Newsletter