Under Armour HOVR INFINITE – Pantoful oficial de alergare de la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (RBBM) 2019

Un pantof de alergare ultra performant,  care îți asigură înscrierea gratuită* la ediția a XII-a a RBBM

 

Creat astfel încât fiecare detaliu să răspundă cerințelor și nevoilor alergătorilor de cursă lungă, UA HOVR ™ Infinite, modelul de bază din colecția de pantofi pentru alergare UA HOVR, oferă confortul atât de necesar în drumul către performanță.

Ce înseamnă UA HOVR Infinite? Este vorba despre un pantof de antrenament cu spumă foarte moale HOVR, integrată pe toată lungimea tălpii, care asigură amortizarea perfectă la contactul cu solul, precum și valorificarea maximă a energiei investite de alergător. Cadrul rigid care susține spuma, împreuna cu canelurile flexibile din talpa exterioară asigură o alergare stabilă și lină. Suprafața superioară se mulează pe forma anatomică a piciorului, este ușoară, asigură o bună ventilatie și oferă suport în zonele importante.

UA HOVR Infinite are un senzor încorporat în talpa pantofului drept, care se conectează wireless la aplicația MapMyRun ™ prin Bluetooth ™ Low Energy (BLE). Pantofii conectați digital pot urmări, analiza și stoca măsurători funcționale detaliate, utile pentru a identificarea mai eficiente metode de îmbunătățire a performanțelor sportive.

* La achiziționarea unui pantof HOVR INFINITE din unul dintre magazinele Under Armour pânâ la data de 26 septembrie 2019, vei primi un  cod ( mai multe informații în magazinele Under Armour ) care îți asigură înscrierea gratuită la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, din data de 26 septembrie 2019: Cursa de Maraton (42 k), Cursa de Semimaraton Volkswagen ( 21 k), Cursa 10K Vodafone.

 

Newsletter