Asociatia MagiCamp

Te așteptăm în echipa MagiCAMP la Maratonul București Raiffeisen BANK!

 

MagiCAMP, echipă încă foarte tânără, dar dinamică, inimoasă, prietenoasă și ambițioasă caută prieteni și susținători pentru Maratonul București Raiffeisen Bank 2019, din 12 și 13 octombrie 2019!
Avem nevoie de:
– energia voastră care schimbă țara
– zâmbetul vostru atât de plin de încurajări
– forța care vă face să cuceriți kilometru după kilometru, chiar și atunci când aproape nu mai puteți
– dorința voastră de implicare și de a face bine
Avem nevoie de toate acestea pentru ca ÎMPREUNĂ să transformăm griul din viața miilor de copii diagnosticați cu cancer din România și a familiilor lor într-un univers de culoare și optimism.
Avem nevoie de VOI pentru EI!

Înscriindu-te ca susținător MagiCAMP, poți dedica alergarea ta copiilor fără copilărie, copiilor pentru care joaca e un lux, copiilor din familii pentru care fiecare zi este o cursă pentru supraviețuire. Fiecare susținător înseamnă fonduri în plus pentru proiectele de divertisment și sociale ale MagiCAMP! Înscrierile se pot face online, pe site-ul competiției la secțiunea ”Înregistrare”, până la 26 septembrie, și la standul din zona Sport Expo, pe 11 și 12 octombrie, în limita locurilor disponibile.

Dacă vrei să ne susții, să devii fundraiser MagiCAMP și să îți mobilizezi comunitatea sau ai idei și sugestii, te așteptăm să ne scrii la contact@magicamp.ro, vom răspunde repede repejor!

Mai multe despre proiectele MagiCAMP puteți afla de pe site-ul nostru, www.magicamp.ro si de pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/magicamp.ro/
Din 2014 până în prezent, prin taberele de vară și prin proiecte precum MagicBOX, MagicHOME, MagicMAKERS și MagicTICKET, MagiCAMP a susținut peste 1.300 de beneficiari, copii cu afecțiuni oncologice sau aflați în situații vulnerabile, și familiile lor, în acțiuni cu impact direct asupra sănătății și stării lor de spirit.

Pe noi, echipa MagiCAMP, ne veți găsi, pe 12 și pe 13 octombrie, la START, pe TRASEU și la FINISH la Maratonul Raiffeisen Bank 2019. Ne dorim să vă cunoaștem și să creștem comunitatea de magicieni MagiCAMP, așa că vă așteptăm la cortul nostru colorat și animat din Piața Constituției, iar pe traseu, la punctul de hidratare MagiCAMP, ne veți recunoaște ușor: după tricouri, gălăgie, veselie și încurajări!

Magic is something YOU make!

 

 

Newsletter